Vilt singelliv, poly och galen stalker

Lite nya serier som kommit in i mitt liv det senaste:
 
You me her.
Serien handlar om ett gift par i 30 års åldern med ett dött sexliv som båda blir förälskade i en trejde kvinna som de bjuder in till deras förhållande.
 
En serie som jag trodde skulle vara bra och som jag gillade de två första avsnitten. Men nä jag gillar inte serien även om andra säsongen kändes bättre än första. Första säsongen kändes mest seg. En annan sak jag ogillar med serien är att varje avsnit är en dag.  De två säsongerna som finns är 20 avsnitt så paret har känt kvinnan i typ 20 dagar. Deras relation utvecklas super duper snabbt och det känns som de inte riktigt hinner landa. 
 
Ännu en nackdel som jag skrivit om tidigare är att jag inte gillar mannen i förhållandet. Han är tråkig. Jag hade hellre sett mer av tjejernas relation till varandra och hur de ev bjuder in en kille till deras förhållande. De förtjänar något roligare. 
 
Don't Trust the B---- in Apartment 23.
Serien handlar om en tjej som kommer till new york och allt går fel så hon blir inneboende hos en helt galen tjej vars plan är att ta hyra för två månader och sedan skrämma bort sin rumskompis så hon får behålla pengarna.
 
Jag gillade serien massor. Det är synd att det bara fanns två säsonger och det lär inte komma fler eftersom serien är avslutad 2013. Nackdelen skulle väl vara att i första avsnittet så verkar det som att rumskompisen bara låtsas vara galen för att skrämma bort tjejen. Men det visar sig att hon är galen på riktigt. Jag hade gärna sett lite mer av den smarta och manipulerade som man fick se i första avnittet. En annan rolig sak med serien är att james van der beek spelar sig själv i serien (eller rättare sagt han spelar en skådespelare som har hans namn). 
 
När jag var ung och såg Dawson Creek så tyckte jag att Dawson (James) var snygg men när jag såg om filmen som vuxen för några månader sedan så tyckte jag inte alls att Dawson var snygg. Men i denna serien så har James blivit snygg igen. Vi får väl se vad jag tycker om hans utseende när jag tittar om på serien om 15 år.
 
Crazy ex girlfriend 
Serien handlar om en tjej som bor i göteborg  (jag måste vara tankspridd) New york och stöter ihop med med killen hon hade en sommar romans med för 10 år sedan! Hon bestämmer sig för att säga upp sig ifrån sitt fina jobb och flyttar till hans stad.
 
Jag har inte sett klart första säsongen än men jag höll på att dö av pinsamthet i första avsnittet. Serien kändes bara jobbig att se på. Men i tredje avsnittet så började det kännas bättre då det visar sig att typ alla människor den tjejen träffar i den staden är typ lika gränslösa eller iallafall inte reagerar på hennes gränslöshet. Jag tror jag gillar serien men jag har bara sett typ åtta avsnitt så vi får väl se hur det utvecklas. Ett minus är att serien är lite musikalisk.
 
 
Gårdagens snöstatus. Någon som är sugen på att bada?

Kommentera här: