Amorelie Erotisk Adventskalender

Jag har troligen bestämt mig för att inte köpa the body shop adventkalender i år.  jag har haft den i några år och det käns som jag testat det mesta så det känns rimligt att ta ett års paus ifrån varandra. 
 
Planen är att köpa elevens skönhetskalender. Men vi får se vad jag känner för. Men i år testar jag något annorlunda. Nämligen Amorelie Erotisk Adventskalender så nu vet ni vad jag ska göra i december.
 
 
"24 heta överraskningar inom massage, sexleksaker och soft-bondage – till ett värde av cirka 4200 kr!" Står det på coolstuff hemsida och den kostade ca 1500 kr. Jag har inte så speciellt höga förväntingar. Om kalendern är värd 4200 kr så innebär det att varje lucka är värd ca 175 kr och jag tror inte man får några bra leksaker för det priset.  Men sedan är det självklart att vissa luckor innehåller billigare grejer och vissa dyrare så något bra kan det säkert vara men jag tror det hade varit mer prisvärt att köpa två sexgrejer för 1500 kr istället för en kalender. 
 
Men det blir säkert jätte bra skönt. 
 
 
Jag har tjuvtittat lite. Jag tycker att man får det. Hade det varit en chokladkalender så hade man säkert fått titta på chokladen men det är äta den man inte får.
 
På varje låda så står det vad den innehåller. Så nu är det bara att lära sig tyska.
 
 
(Samma text finns på engelska på andra sidan)
 
Jag har även tjuvtittat lite i några av lådorna och jag kommer få ett hundhalsband!
 
 
 
Rätt snyggt faktiskt. Jag har lagt tillbaka halsbandet i lådan igen och jag minns inte vilket nummer luckan hände så överaskning kommer det bli ändå. 
1 Louise:

skriven

Hahaha "hundhalsband" :D

Kommentera här: