Arga mamma Panda.

Folk påstår att de tycker det är tråkigt att höra om andras drömmar men jag gillar det så länge personen inte blir allt för utdragen.
 
Så jag ska hålla mig kort.
 
Inatt drömde jag att jag och Lucia var ute och gick i skogen. Lucia var lös och i den skogen (som var i sverige) så hade jag sett björnar, älgar och något annat otäckt djur. Helt plösligt så säger Lucia, "en björn". Strax därefter så börjar hon jaga en pandaunge (!). Jag ropar på Lucia men hon bryr sig inte om mig.
 
En bit bort så ser jag mamma Panda som inte alls är glad så hon börjar springa mot Lucia och jag börjar inse att Lucia aldrig kommer överleva mamma Panda. Men jag lyckas få tag i Lucia men mamma Panda är ju fortfarande arg. Hon sträcker fram sina klopryda tassar. De är vassa men river mig inte så jag håller fast tassen så hon inte ska riva mig. Jag lyckas få tag i andra tassen.
 
Jag håller alltså två panda tassar i en hand samtidigt som jag håller Lucia med andra handen. Eftersom jag vill gå hem men mamma Panda fortfarande är arg så leder jag mamma Panda genom att hålla henne i nosryggen. Genom en bakdörr (som jag inte har) så kommer jag in i min lägenhet med björnen i följe. Men jag lyckas komma ut genom min ytterdörr utan att få med mig mamma Panda. Sedan går jag hemifrån och hoppas att björnen gått ut bakdörren så hon inte är hemma när jag kommer hem. Att jag skulle stöta på björnen utanför där jag bor var dock inget jag oroade mig för. Jag tog för givet att hon antigen var i skogen eller i min lägenhet. 
 
V I L L - M A N - I N T E - L Ä S A - O M - D R Ö M M E N - S Å - K A  N - M A N - B Ö R J A - L Ä S A - H Ä R
 
Så vad är mest sannorlikt?
1. Att lucia kan säga "en björn"?
2. Att det finns lösa pandor i svenska skogar?
3. Att jag kan leda en arg panda genom att hålla på nosryggen?
 
Hur otäck björnen än var så hoppas jag på tvåan. Dock så mådde jag rätt dåligt när jag vaknade.
 
 
Varför har jag en bild på en giraff i ett inlägg där jag skrivit om en arg panda? Jo för i nästa dröm så var jag på e djurpark och tog en selfie med en lös giraff. De var inte arga utan snarare glada. De slickade mig på mig. Men tyvärr så fanns giraffsselfiesen inte kvar i mobilen när jag vaknade :(
 
Jag drömde även i natt att jag hade blivit tre barns mamma. Jag har ingen aning om vem som var pappan eller vart mina barn var. Som vanligt alltså när jag drömmer om barn.
 

Kommentera här: