Gnäller

Ännu fler saker att gnälla över.
 
1. På spotify  Jag använder repetera funktionen flitigt. Jag lyssnar på en och samma låt om och om igen tills jag ledsnar och vill lyssna på en annan låt om och om igen. Problemet är att när jag byter låt så försvinner repetera funktionen så jag måste ställa in den igen. Jag förlorar flera sekundrar ifrån mitt liv samt har något att störa mig på ifall jag glömmer det.
 
2. Boken jag läser. Omgiven av idioter.  Jag tycker det är intressant med olika personlighets typer och jag tycker det är intressant att läsa historier om udda/unika människor.  Men boken är lite för fokuserad på jobbrelationer. Typ sådana jobb där man sitter i möte ofta. jag hade hellre sett mer tips om privatliv. Jag har typ halvvägs så det är bara att läsa vidare. Nu ska jag lära mig hur man ger kritik. 
 
3. Comviq kontantkort. När min sufr är slut så får jag ett sms. Jag vill ha ett varnade sms innan det är slut. Har man ingen surf så är det inte lätt att skaffa mer. Hittar man inget wifi så måste man vara hemma och använda bankdosan. Hur tråkigt som helst.
 
4.  Det känns fel att skriva en lista med fyra punkter. 3,5 eller 10 känns rätt. Så onödigt att det ska behöva vara så.
 
5. Sökfunktionen på facebook. Förr fick man upp en bild om man sökte på en människa. Nu får man bara upp text. Mycket jobbigare.  
 
 
Att gnälla är som att gunga gungstol. Man har något att göra men man kommer ingenstans. Perfekt ibland.

Kommentera här: