Löv och problem

2017 är inte riktigt mitt år. Idag kom ännu en motgång. Greys anatomys nya säsong kommer inte visas på Dplay!
 
Jag är besviken. Vad gör jag nu? Måste jag passa tven klockan 9 varje onsdag igen? Det var flera år sedan. Jag vet knappt hur man ser på numera. Jag streamar ju allt jag vill se. Livet är verkligen orättvist.  Jag har ingen direkt tv hemma så jag får se hemma hos mamma, jag vet inte ens hur man sätter på direkt tv där. Jag vet heller inte om de har kanal5.
 
Men om jag har förstått rätt så kan man strema direkt tv via Dplay. Jag har lite att klura på inför söndag då veckans repris går. Idag har jag dock sett de nya avsnitten av the big bang theory. Första avsnittet på den säsongen är fantastiskt. 
 
 
Jag är inte riktigt ett fan av hösten. Jag stör mig orimligt mycket på alla löv som ligger överallt. Även om det kan vara fint också men mest irreterande. Men röda löv gillar jag. Om jag någonsin kommer ha egen trädgård så ska jag bara ha träd som ger röda löv.
 
 
Ikväll har vi även haft besök av Marcus en stund. Vi är inte ihop längre utan vi är vänner. Människor är inga slit och släng varor. Tidigare kärlekar är bra att behålla i sitt liv (om de inte har varit dumma på riktigt) de är ändå människor man varit nära. Ibland kan man behöva en paus ifrån dem efter uppbrottet men när det jobbiga släppt så är de bra att ha. 
 
Ex pojkvänner är de bästa att älta kärleksproblem med då kan man istället prata roliga saker med ens tjejkompisar. Stackars Andreas har verkligen fått höra mig gnälla i år. 

Kommentera här: