Hellre problem med sängen än problem i sängen

Jag har haft lite problem med min säng ett tag. Förutom att jag inte begripit hur både en kille och Klara skulle få plats i min 120 säng så gick min säng sönder när jag kom hem ifrån Danmark.
 
Så i flera månader så har jag sovit på madrassen direkt på golvet. Inte så jätte roligt men katten har dock tyckt att det har varit roligt när sängstommen stått som en klätterställning i rummet. Bilder finns säker i bloggen någonstans. 
 
 
Men nu går det framåt!
 
I fredags så hade jag en 120 cm madrass och en hel och icke trasig sängstomme till en dubbelsäng. Idag har även madrasserna till dubbelsängen blivit köpta. Jag har inte behövt anstränga mig ett skit. För flera månader sedan så nämnde jag för mamma att jag önskade mig en säng i tidig 30 års present (för att inte få några andra födelsedagspresenter kommande år). Hon tyckte det lät som en bra ide och jag pekade ut sängen jag ville ha. Sedan insåg hon väl att det blev lite  väl mycket pengar på en gång så jag trodde inte det skulle bli något med det och jag har inte varit drivande.
 
Men helt oväntat så berättade mamma för mig i ondags (eller något) att hon och hennes man funderade på att åka till Ikea på fredag och köpa min säng (!). Tydligen var det rea på den sängen jag ville ha. Sedan hade Jysk rea på madrasser.
 
Ikea och Jysk älskar mig tydligen. Sängen har inte flyttat in i lägenheten än men idag har min styvfar skruvat ihop saker till sängen och jag är sjukt tacksam över att jag inte behövde göra det själv. Såg extremt jobbigt och tråkigt ut. Jag blev matt bara av att titta på det i en sekund. 
 
 
Hur min säng ser ut? Googla Brimnes. Den är vit. Jag ville ha en säng med lådor. 

Kommentera här: