När man blir biten i foten

Mamma hittade katten sigge rejält halt på bakbenet i veckan. Hon ringde vetrinären och fick en tid dagen efter. Sedan stängde hon in honom i datorrummet med mat och vatten.
 
 
 
Men sedan släppte hon ut honom. 
 
Tomas: Har du släppt ut sigge?
Jag: Nej, det gjorde mamma. Han är uppe nu.
Tomas: Nej han ligger ju där (syftar på under bordet)
Jag: Nej han är uppe. 
  
Det är tydligen inte lätt att se skillnad på en katt och ett godedjur. Sigge stackarn hade blivit biten i foten av en annan katt. Ordentligt biten.Stackarn.
 
 
 
Vetrinärräkningen är väldigt intressant att titta på. Jag kan tycka att en sådan här sammanställning känns snål. Att göra en lista på allt man ska betala. Jag föredrar min riktiga vetrinär som som tar betalt i tre punkter. Basavgift, behandling och medicin.
 
Ska vi jämnföra med Alice räkning?
 
 
Förutom att jag fick betala inställelseavgift.. hennes grundåtgärdskostnad var ju nästan dubbelt så dyr (!). Men om vi ska fortsätta prata om Sigge så har han förutom ont i munnen även en tand som behöver dras ut samt att han behöver undersöka om han har forl.
 
Djursköterskan pratade om kliniken i falköping eller så kunde vi ta "min vetrinär" i Skultorp. Jag tyckte det lät märkligt att djursköterskan åker med sina djur till skultorp när hon jobbade på ett annat ställe. Men sedan kom jag på att "Min vetrinär" är ju namnet på kliniken i skultorp. 
1 Anonym:

skriven

Är du fortfarande tsm med Marcus???

2 Anniz:

skriven

Tog Tussie till smådjurskliniken i Falköping när hon blev opererad för FORL. Kolla där? De har ju startat om och blivit inriktade på tänder.

Kommentera här: