Busig giraff i sängen

Nu har min giraff fyllt ett år! Inte Klaras leksak utan den riktiga giraffen som jag såg födas live i webcam på youtube. Sök på  Animal Adventure Park om du också vill se min giraff.  Han har blivit stor men långt ifrån fullvuxen än.
 
Påtal om giraffer.
 
Om du vaknar klockan 6 på morgonen och känner att en kattunge leker med en leksak intill dig och det är klor mot din kropp. Om du då bestämmer dig för att gå på toa så är det ingen bra ide att kasta leksaken i hopp om att kattungen ska följa efter och leka någon annanstans.
 
För när du är tillbaka ifrån toan så är kattunge med leksak tillbaka i sängen. Då är det ingen bra ide att ta leksaken för att gå ut ur rummet (planen är alltså att kasta leksaken långt ifrån mitt sovrum) för kattungen kommer bara följa dig halvvägs för att sedan gå tillbaka till platsen där du tog leksaken. Då är det absolut ingen bra ide att vifta med leksaken i hopp om att få kattungens uppärksamhet.
 
Det slutar med att kattungen inte ser något men en glad hund kommer farande istället. Sedan slutar det med att man har en busig kattunge, en busig giraff och en busig hund i sängen när man egentligen vill somna om.
 
 
 
 
1 Miss Baby Peaches:

skriven

Vilken söt hund!

Kommentera här: