Lucifer

Mamma gillar serier lika mycket som mig. Men största skillnaden mellan oss är att hon är mer öppen för nya serier och hon har nog provat några avsnitt på det mesta på netflix känns det som. 
 
Men de flesta serier mamma tittar på tycker jag verkar tråkiga/konstiga men för någon vecka sedan hände det plötsligt. Hon såg på en serie som jag tyckte verkade bra. Nämligen Lucifer (netflix).
 
Jag var sugen på den serien tills jag läste vad den handlade om. Dvs. Djävulen som kommer till jorden som har en nattklubb och hjälper polisen. Den beskrivningen gjorde att jag antog att jag inte skulle gilla serien. HELT i ONÖDAN. Nu har jag sett hela första säsongen och jag..
 
ÄLSKAR DEN!
 
Lucifer är underbar. Han är charmig, irreterande, snäll och självupptagen. Han är rolig helt enkelt och han försöker förstå de mänskliga känslorna han känner. 
 
 
Någon gång i framtiden så ska jag ha en katt som heter Lucifer. Efter katten i askungen. Enbart för att mamma tyckte att Lucifers kroppspråk påminde om Cindys. Fast jag vet inte om jag vågar namnge en katt efter djävulen.

Kommentera här: