Ny hårfärg

I lördags kväll så började jag min förvandling.
 
Det här var första gången jag blekta själv och jag begriper inte hur blekning kan vara tillåtet för privatpersoner att använda. Den är verkligen super stark och luktar starkt. Trots att jag kleta på blekningen överst på huvudet det sista jag gjorde så blev det blekt direkt!
 
Jag hade kokosolja i medan jag blekte också. Jag har hört att det ska vara skonsammare (och även göra att blekningen går fortare)
 
 
 
Resultatet:

 
Jag måste erkänna att jag älskade att ha den färgen. Visst färgen är ojämn och vissa partier är rosa. Det var lite tråkig färg i topparna. Men jag älskade att se ut så där.  MEN tyvärr så var det en mörkfläck i nacken. Antigen missade jag den eller så tog det dåligt just där.
 
Jag borde egentligen ha tagit en blekning till men jag ville inte det. Dels för det sliter och sedan så hade jag ingen mer kokosolja hemma. Men också för att blond inte var målet. Så jag började söndag morgonen med att färga det till slutmålet.
 
 
Jag älskar att vara lilahårig men kände att det var dags att prova något nytt. Jag har haft blåa längder (och blont överhår) tidigare och gillat det.
 
Resultatet!
 
Det är lite ojämnt men det är inte så konstigt då basen var ojämn. Men jag tror att det blir bättre nästa gång jar färgar det blått (när nuvarande är urtvättat).
 
Men problemet är inte att det är ojämnt utan att jag inte vet om jag gillar det. Men jag tror det mycket beror på att det känns ovant. Jag är inte van vid att se ut så här. Det käns inte som mig. Men jag tror jag vänjer mig.
 
Jag saknar mitt misslyckade blonda. Men för typ trejde gången, jag tror jag kommer gilla det med tiden för jag tycker det är snyggt. När andra blåa hårfärgen är slut så blir det nog mörkhårigt ev. så gör jag slut på den lila och rosa färgbomerna (det är dock inte så jätte mycket kvar, de borde ta slut snart)
 
 

Kommentera här: