Tvättdag

Idag har jag haft en RIKTIGT dålig tvättdag.
 
1. Jag glömde att ta med migtvätten ner när jag skulle gå dagens första promenad med hunden. Jag hade även huvudvärk så jag bestämde mig för att vänta med tvätten.
2. När jag väl orkar gå ner med tvätten så är tvättmaskinen upptagen! Granne med dålig syn hade missat att jag skrivit upp mig. Men det var ingen stor grej. Det var bara att vänta 1½ timme extra. 
3. När jag väl börjat tvätta och skulle gå ner för att starta nästa maskin så märker jag att min färdiga tvätt inte var centrifugeringerad (svårt ord). Jag märke ganska snart att varken tvättmaskinen eller torktumlaren gick att starta.
 
Men det var lätt löst. Jag gick till proppskåpet och tittade. Sedan knackade jag på hos grannen som sköter de tekniska grejerna och bad honom hjälpa mig. Tydligen går det inte alltid att köra både tvättmaskin och torktumlare samtidigt längre. (Ny tvättmaskin)
 
Så i framtiden så kräver det lite planeringen när man ska tvätta. MEN min tekniska granne bor längst ner i lägenhetshuset och jag kom ihåg att fråga honom om de störs av torktumlarens oljud. Tydligen hörs det inte in något till deras lägenhet. Vilket innebär att jag kan tvätta på natten om jag vill. Samt att de gångerna jag haft dåligt samvete för jag haft igång torktumlaren sent på kvällen har varit helt i onödan.
 
 

Kommentera här: