Tycker blommorna borde heta vitsnippor

Igår drog jag och Jenny till Mikaela som jag skulle fota Tim bland vitsippor. Jag passade på att damma av min systemkamera, ja den var dammig! Men jag har beställt en ny kameraväska så snart blir det lättare att fota. Min nuvarande kameraväska har trasig dragkedja eftersom någon (läs kanin) gnagt.
 
 
 
Två fåglar ville också stå i centrum. De hade nog en rätt livlig diskussion om något. 

 
Jenny är utan tvekan snyggaste och coolaste  mamman någonsin.

 
Efter fotografering så behövde Jenny handla på systemet lite snabbt (hennes sambo ville ha öl). Jag erbjöd mig att stanna i bilen med bebisen (så hon slapp ta ut honom). Jenny avfärda iden först eftersom hon trodde han skulle skrika. Men den bästa parkeringen var för trång för att få ut ungen så jag fick vara barnvakt ändå.
 
Ni anar inte hur mycket han skrek när hon var borta han skrek så... Näää han var helt tyst. Det märkes inte att han var kvar i bilen. Jag trodde nästan han rymt, för visst kan 3 månaders bebisar rymma ifrån bilen?
 
 
Efter jag gjort mitt så fick Ida ta över. På bilderna över och under så ser ni hur det ser ut när mostrarna passar bebis. Jag är den coola och Ida den praktiska eller något. 

 
Klara ville också umgås med bebis:

 
Men hon tyckte nog även att han var i vägen. Precis som kattungen. ALLTID i vägen. Men Tim är iallafall inte klänig som kattungen. Sedan vill jag avsluta med att säga att det är inte vitsippor på bilderna i bloggen men Tim blev fotad bland vitsippor också.
 

Kommentera här: