Allra bäst är trots allt vatten

Nu är det dags för det stora drycktestet!
 
Alla elva drickor har jag fått ifrån olika testagram boxar. Jag rekomenderar ingen att dricka så många olika drycker på kort tid. Man mår illa.
 
 
staropramen alkoholfri öl: Alltså.. jag gillar inte öl och den smakade öl så den var inte så jätte god men fullt drickbar. Jag passade även på att testa om det blev godare med lime. Så jag hällde i massor med lime. Sedan fick jag i två omgångar fylla på med öl så det blev drickbart. Smakade helt okej med lime.
 
Britvic tonic water. Beskt men smakade bättre än öl. Men jag skulle bara dircka det igen med gin.
 
Kullamust äpple: Jag är inget fan av äppledricka men hade kunnat dricka den om jag blev bjuden men inte frivillig. Tog med denna till min mamma och andra har druckit upp den.
 
Schweppes mojito: Denna har jag velat smaka på men den smakade typ OGRÄS! Dvs mynta. Den är säkert svalkande och jag tror faktiskt att den hade varit god som drink (dvs hälla i ljus rom) men jag vill inte dricka den som den är. Spännande upplevelse.
 
Njie freeno apelsin/mango: Denna var god men inte såpass så jag hade velat köpa den. 
 
 
Sprite med lime och gurka: När jag skulle provdricka så hade jag missat att den var med gurksmak men redan innan jag hann få drickan i munnen så kände jag gurksmaken. Svalkande MEN man kan inte dricka gurka. Det är hur konstigt som helst. 
 
7up: Någon light verison tror jag. Smakade väldigt söt men var god. 
 
Pepsi max Lime: Väldigt god men kändes söt efter en stund. Jag som inte gillar kolsyra dricker aldrig coca cola eller liknande men det är riktigt gott de få gånger jag gör det. 
 
Elya Hallon: I mina anteckingar så har jag skrivit "fyyy fan". Jag gillar inte hallon men brukar ändå kunna dricka de flesta hallondrickor men denna fixade jag inte. Så fort den kom i munnen så ville jag spotta ut den. Till och med sperma har varit trevligare att ha i munnen. Men den var snäll att dricka. Gillar man hallon så tror jag att man kommer gilla denna min syster sa när jag visade flaskan att den var god så jag tycker ni ska lita mer på hennes omdöme än min.
 
Fanta pink grape: Super god. Troligen favoriten idag.
 
Norr 02 Citron/fläder. Smakar som utspätt brustablett. Ska återställa vätskebalansen och troligen gör den sitt jobb men ingen dricka jag hade druckit för att det var gott.
 
 
 

Kommentera här: