Även katten vill ha ögonskugga

Jag tänkte att vi skulle ta oss en titt på skrivbordet.
 
Vi börjar med en förebild som jag redan visat. På den bilden så är tyvärr överdelen avtagen samt allt innehåll blivit bort plockat. 
 
 
Så här ser den ut ny. Jag är riktigt nöjd med kattdetaljerna.
 
 
 
Spegeln med en fin katt i köpte jag för flera månader sedan när jag först bestämde mig för att skaffa sminkbord.  Men det är farligt att sitta ner och sminka sig!
 
Katter kan hoppa på ens axlar eller så kommer det klor genom ryggstödet på stolen. Men mer om det längre ner.
 
 
Enhörningsmaten ska inte vara där utan är bara där just nu men vi ser den på hyllan med sminkborstar. Min förhoppning är att köpa en till sådan där vit och ha mina penslar som jag har när jag målar tavlor där också.
 
 
 
På andra hyllan så har vi läppstift. Om ni tycker jag har många läppprodukter så kan jag lugna er man att säga att det är långt ifrån ALLA! Då rensade jag ändå bland läppstiftet för ett tag sedan. Dock ej bland nyx läppstiften. Där behöver jag verkligen rensa.
 
 
Min sminklåda fick också följa med eftersom jag inte vet vart jag annars ska ha den. Sedan gillar jag att ha mascara, eyeliner och ögonbrynsprodukter tillgänligt.
 
 
I lådorna till vänster så har jag alla basprodukter. I nedersta lådan så har jag alla mina ögonskuggpaletter. Jag hade egentligen velat ha dem framme så man ser dem lätt men man kan inte få allt. Iallafall inte i början.
 
I den vita lilla byron så hittar vi i dagsläget alla mina singelskuggor. De har var bortglömda i en evighet så nu är de mer synliga. Samt mina två stora ELF paletter fick ligga synliga även de har varit bortglömda.
 
 
Sminkade mig häromdagen med några lösögonskuggor. Om man har kattunge på bordet medan man sminkar sig så är det en god ide att ha stenkoll på både själva ögonskuggburken samt locket (har ofta i lite skugga där också)
 
Att försöka ta en bild på en liggande kattunge och ögonskuggan på samma bild är en skitdålig ide. Jag hade ställt ögonskuggan och locket vid kattens mage. Hon var skitsnabb och stal locket! Tack och lov att hon inte tog själva ögonskugggan. Hade blivit rosa över hela golvet!
 
 
Vi avslutar med när jag testade spegeln. 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentera här: