Blev inga magplask

Jag har ett stort problem!  
 
jag har två vänner som heter Mikaela och Michaela. De stavas olika men utalas lika. Så ska jag säga till någon (muntligt) att jag ska träffa Mikaela/Michaela så blir det konstigt! Att använda efternamn är inte riktigt min grej.
 
Men iallafall så hade jag Michaela en baddejt i fredags. 
 
 
Vi åt frukt och chips men det har jag ingen bild på. Vi doppade oss fem gånger och det har jag inte heller nåogn bild på.  En annan sak jag inte har bild på är när vi vid dopp tre och fyra hoppade ifrån bryggan. Jag har velat det länge men inte vågat. Det är inget man gör vid första doppet men efter att ha känt på vattnet två gånger och överlevt så kändes det bra. 
 
Michaela provade mina solglasögon och det hade jag bild på!
 
 
Vi kan väl prata om en annan baddejt vi hade för någon månad sedan när vi ändå håller på? Samma sjö och med samma Michaela
 
 
Vi var stundvis ensamma där. Det var två män där när vi kom. Sedan kom det två nya när vi badade. Sedan när vi skulle åka så kom det en man med ett barn. De avlöste varandra.
 
Det var helt underbart i vattnet.
 
 
Efter badet så åkte vi och kollade på valpen som Michaelas föräldrar hade tingat (och som de i skrivande stund har hemma)
 
sjuveckors valpar är sjukt söta!
 
 
 
 

Kommentera här: