Den när tåget stoppade oss

Idag har jag och Jenny varit på ikea.
 
Allt började med att Jenny frågade om jag ville följa med och det ville jag. Jag hade planerat att äntligen köpa ett skrivbord som jag velat ha i minst ett halvår. Men de planerna satte morfar stop på! Jag fick inte köpa ett skrivbord utan jag tvingades ta hans gamla som han inte använder. Eller riktigt så gick det kanske inte till.
 
Mormor och morfar ville även bli av med kusinen en stund så han åkte med (så tror jag det gick till iallafall). 
 
 
 
Sedan kom till till Ikea. Vi provsatt soffor och jenny ammade i alla kök som fanns. Jag är sjukt tacksam över att jag inte har något kök som jag behöver renovera. Jag tyckte inte det fanns något som jag hade älskat till 100 %. Jenny åkte hiss med bebis men jag och Richard fick inte åka med! Jenny tvingade oss att ta trapporna ner. 

Jag köpte två matlådor i glas, duschdraperi, bebishanddukar att använda när jag tvättar ansiktet, ett skohorn (Jenny tvingade mig) och säkert något mer. Ang duschdraperit så köpte jag den som heter lassjön. Hade egentligen velat ha något rosa/lila men det fanns inte så många att välja på.
 
Efter att spenderat lite pengar så drog vi till Max för att äta. Jag bestället alltid samma sak och jag har fotat min mat hundra gånger så det blev ingen bild på maten denna gången.
 
 
 
Mätta och glada så åkte vi hem. Halva vägen så lyssnade vi på babblarnas godnattvisa om och om igen. Sedan blev vi stoppade av ett tåg.
 
 
 
 

Kommentera här: