duschdraperi och rosa skrivbord

Veckans upptäckt: Jag har hittat en vettig anledning till att använda röstgrejen på mobilen. Jag använder den så ofta som ni mäker eftersom jag tydligen inte kommer på vad det heter. Men skitsaksamma nu tillsaken. Ibland när jag ska skriva ord som jag är osäker på stavningen så använder jag google. Men om man är helt fel ute så hjälper inte ens google. Men om man kan säga ordet så hjälper röstgrejen till med att stava. Ordet jag hade problem med var nonchalant. I veckan var nog första gången någonsin jag andvänt det ordet. 

Veckans i-landsproblem: På min mobil så kan jag lätt hitta de 28 senaste (nya) smileysarna. Det som stör mig är att en smiley inte räknas som senaste varje gång jag använder den utan den hamnar längre bak i listan för varje gång jag använder ny smiley som inte finns med på den listan. Det innebär att om fem av mina favoriter är längst ner så förvinner de och jag måste leta upp dem igen. Sjukt jobbigt. 

Veckans bästa: Duschdraperi jag köpte på Ikea. Det måste vara mitt bästa köp någonsin. Varje gång jag är på toa numera så blir jag glad.

 
Veckans lärdom: Jag har roat mig med att lära mig alfabetet baklänges. Det började en natt när jag inte kunde sova. Dagen efter så hårdtränade jag så kan jag det. Jag var urusel på alfabetet baklänges innan. Till ex om jag var på R så lät det så här "mnopq". För att sedan lista ut bokstaven som kom efter Q så fick jag börja om på M eftersom jag redan glömt av vilken bokstav som kom före Q. Målet är att kunna det lika bra som alfabetet i rätt ordning. 

Veckans märkliga: Jag har upptäckt att jag ibland på morgonen när jag är trött fusktittar på klockan. Jag kan ligga i sängen och tänka att jag borde titta på klockan. Istället för att göra det så blundar jag och tror att jag har hittat på klockan. 

Veckans smarta: Kattungen har ovanan att dia på Klara vilket hon inte får så därför måste minst en av dem vara i synhåll ifrån mig. En kväll orkade jag inte resa mig ifrån soffan utan jag tog fram laserleksaken. Då kom kattungen direkt.

Veckans vill göra: Jag vill åka rosa bussar resa till Afrika. FÖRLÅT! Jag orkar inte vända bilden och lägga in den igen. 

 
Jag är trött och ska i väg. Känns som jag redan har bloggat om det vikigaste som hände förra veckan. Igår målade jag ännu en gång på det som ska bli mitt skrivbord så vi avslutar med det.


 
Det kommer bli det finaste i min lägenhet! Föreslog för mormor att hon skulle måla resten av mina möbler. Jag tror inte hon sa nej men hon skattade. Hur ska man tolka det?
 
 

Kommentera här: