En solnedgång med utsikt

Att lära sig att inte låta hörlurarna ligga frame vid datorn efter använding går bra. Men att komma ihåg vart jag gömt dem är lite lurigare.
 
 
I tisdags lyssnade jag på babblarna i baksätet med en bebis och i ondags åkte jag racerbil (typ). Michaela hämtade mig i hennes nya bil och hon satt på fel sida! Förarplatsen var till vänster. Att sätta sig på högersidan och känna bilen rulla kändes jätte märkligt och ens kontrollbehov ville ha kontroll över bilen.
 
 
Vi skulle gå tipspromenad på Ålleberg.
 
Det började lätt. Man fick se en bild på tysklands flagga och sedan skulle man välja vilket land det var. Dvs det började hur lätt som helst. Dock så måste det stå fel på deras hemsida för i facit påstår de att Belgien var rätt svar.
 
Jag hade nog haft nästan alla rätt om jag hade haft bättre minne. Vissa saker vet jag att jag lärt mig i skolan och andra frågor vet jag att jag svarat på i backpacker.  Men jag kunde vilket år nästa amerikanska presidentval är och jag lyckades över sätta MCMXLI till rätta siffor. Inte för att jag kan det utan för att 1941 var det enda vettiga alternativet. 
 
Jag tror jag hade 6 rätt av 12 möjliga. 
 
 
 
Vi avslutade med en romantiskfika i solnedgången. Vi umgås ofta i solnedgånen.
 
 
Avslutar med en sista bild så ni verkligen ser att jag satt på fel sida i bilen och att ratten är borta.
 
 
 

Kommentera här: