Kvällen då mimosasallad kom in i mitt liv

Igår var jag hemma hos stora kattens kattens kullbrors ägare och drackvin. På plats fanns både kattungen och stora kattens "uppfödare". Samt en femte kvinna vars häst är hagkompis med min häst. 
 
En stor djurfamilj alltså. Alla förutom kattungens uppfödare har häst i samma stall men det var inte det jag skulle prata om utan vinet.  Vi börjar med en bild ifrån bilen som är tagen strax innan vi hämtade upp två st. Ett tag såg det ut som att klädkoden var blommigt för vi tre hade blommigt på oss.
 
 
Alla hade med sig något ätbart. Värdinnan bjöd på sallad, en på ost, två på paj och jag hade med mig baguetter med röror samt vattenmelon. Trots maten inte var uppstyrt så blev det verkligen perfekt.  Jag har inte ätit baguettetröror på hundra år och jag säger bara en sak.
 
VARFÖR har INGEN sagt hur gott med är med mimosasallad? Det var typ bland det godaste jag ätit någonsin. Jag har verkligen missat något!
 
 
Målet var som sagt inte att äta utan dricka vin. Tror vi drack fyra flaskor (fem personer) i svarta unika vinglas.
 
 
Värdinnan har en spapool som mina föräldrar så planen var egentligen att bada men den krånglade så vi fick tröstäta glass istället. Fyra olika glassar ifrån sia.
 
 
Bland annat så var det JLC glassen "Cool candy cola" som var en cola sorbet. Jag är nog inget riktigt fan av cola smak på glass/godis men den var krämig och bra för att vara sorbet. Bäst var glassen med chocklad och hasselnöt. 
 
 
 

Kommentera här: