Politik och rallylydnad

Tror jag får ta en paus ifrån mina veckans inlägg. Ju mer jag bloggar på veckorna dessu svårare är det att göra dem och min hjärna är typ tom.
 
 
Idag är det onsdag och jag tycker vi går igenom min vecka så här långt. Men vi kan väl låtsas att veckan började redan på söndag för då testade kattunge översta hyllan på skrivbordet.
 
 
sedan blev det soffmys med hela familjen. Det här har egentligen inte med bilden att göra men Klara har börjat morra på kattungen när hon stör henne när hon sover. Det är typ enda tillsägelsen kattungen förstår. Så när Klara avisar henne så går hon till mig. Känner mig utnyttjat andra hansval.
 
 
Måndag! Det enda jag gjorde (enligt mina mobilbilder) var att bada. Det var 37 grader varmt och fullständigt underbart!
 
 
Tisdag! 
 
Min mobil hotar om att den ska "ljuder om mindre än 1 minut". Ursäkta ljuder? Är det ens ett ord? Ljuder låter sjukt obehagligt. Känns värre än låter.  Sedan började Alexander Skarsgård följa mig på instagram!!!!! Jag vet att det inte är den äkta men det kändes bra ändå.
 
 
 
Sedan var jag i skolan och hade en timme väntat tills bussen skulle gå så läste på ännu en gång om valet. Med svt valkompass för region och komun.
 
På bilden nedan ser vi bland annat varför jag aldrig skulle rösta på KD. Sedan måste jag säga att jag älskar MP i Falköping. Kortfattade svar blir sjukt dramatiskt. Älskar det.
 
 

Sedan var det skolstart för Klara. Rallylydnad. Vi går en kurs med banor planen är att vi ska vara med på KM i höst. Tror iallafall kursledaren. Jag är ytterst tveksam men vi tränar ändå inför det. 
 
Klara var super fin på den självständiga uppvärmingen. Lite ringrostig men ändå fin. När vi skulle gå banan så blev hon lite distraherad men vem blir inte det ibland. Men i stora hela så var hon fin. Jag är mest imponerad över att jag gick åt rätt håll i 360 grader höger.
 
Efter fikat så gick vi banan en gång till. Jag tror jag gjorde min bästa insats någonsin. Jag var sjukt fokuserad på min uppgift och hade stenkoll. 
 
 
Onsdag!
 
Jag tror att västtrafik hatar mig. Jag har tagit samma buss två dagar i rad. Dvs samma busstid. Igår så kom jag 7 min sen pågrund av att bussen var 7 min sen. Men idag så hade jag 1,5 timmes dötid. Då var bussen i tid! Kanske till och med några sekunder för tidig.
 
 
Efter skolan så gick jag och röstade! Första dagen och jag ville få det avklarat så jag slapp tänka på skiten. Mår bara eländigt varje gång jag läser på. Vill mest lägga mig under en sten. 
 
Jag var inte den enda som ville få det gjort. Det var mängder med folk. Tror det tog en halvtimme och rörigt var det. Lite ångest över mitt komunval av alla val. Men jag kände mig genast lättare efter att ha röstat. 
 
 

Kommentera här: