Tim var den som handlade mest.

I tisdags drog jag och Jenny till Ullared. 
 
Givetvis så var vår mini följeslagare med. Vi kom till ullared strax innan halv två och Jenny slängde ut mig och Tim när hon skulle parkera. Jag kan berätta att bebis i babyskyddet är skittung! Begriper inte hur jenny orkar bära honom i den.
 
 
Eftersom Jenny hade med sig barnvagn så delade vi på kundvagn och den som körde bebis fick ha korg om vi var i sär. 
 
Att köra barnvagn inne på gekås är jobbigare än kundvagn! Man känner sig mer i vägen och det känns värre att råka köra på folk med barnvagn. Små påkörningar med kundvagn är sådant som händer.
 
Vi började med att äta. Eller ja vi hade inte så bråttom till maten utan vi tittade på några avdelningar längst vägen. Så här såg våran vagn ut innan maten. Mina grejer är under den tomma korgen.
 
 
Det var inte bara vi som var hungriga utan typ ALLA så jag fick stå i kö en bra stund. Hoppas ni läste ordet "jag" för det var jag som fick stå i kö. Jenny och Tim dumpade mig och gick för att sätta sig vid ett bord. Vilket var rätt vettigt. Onödigt att låta bebis stå i kö.
 
 
Jag fick välja mellan att hålla Tim eller hämta barnstol. Rätt dum fråga egentligen.
 
 
Eftermaten så besökte vi skötrummet. Tydligen får man inte byta bölja på matborden. Väl i skötrummet så upptäckte jag att de hade en hemlig toalett. 
 
Jenny tyckte inte att skötrummet var så bebis vänligt. Del så kan bebis tycka på tvålen och få tvål i ansiktet. Sedan hade rummet en rolig gardin.
 
 
Efter blöjbytet så skildes vi åt och sen återförenades vi på hästavdelningen. Jag fick passa bebis medans Jenny provade ridbyxor. 
 
När Jenny gick så skämtade jag om att om jag ledsnade på bebis så sätter jag honom bara på golvet. Strax innan Jenny kom så ledsnade Tim på att sitta hos mig så jag ställde honom på golvet och då satte han sig för att titta på mina skor. Det ville jag inte missunna honom. EXAKT när Jenny kommer så ramlar han/lägger sig ner! Skitunge. 
 
Dock så fick han leka på golvet för Jenny så länge han inte kröp fram framför någon (det var ganska folktomt på hästavdelningen). Så nu har Tim lekt på golvet inne på gekås. Så här såg vagnen ut sedan. Några saker är köpte för Mikaelas räkning. Man kan bli rik av att köpa saker till andra. Jag tjänade hela 3 kr!
 
 
Vi avslutade med att fika och sedan drog vi hem.
 
Bebis hade skött sig riktigt bra i ullared men på väg hem så började han bli trött och missnöjd men kunde inte sova.
 
Så halva vägen hem så satt jag hos honom och lyssnade på babblarna.
 
 
Vi går på mina inköp direkt? Då får ni se en liten tjuvtitt på mitt nya skrivbord.
 
Jag köpte lite olika saker till förvaring. Närmare beskrivning i skrivbordsinlägget men ni ser ju vad det är. 
 
 
 
Ett A4 skrivblock som jag ska ha i skolan, två A5 ämnesskrivblock som jag ska ha till ingen aning än, en femtio nyanser av honom bok enligt hans perspektiv och givetvis så var jag tvungen att köpa boken om enhörningsmat. 
 
 
Sedan köpte jag på mig saker inför mitt 30 årskalas. Jag tog sifforna till ljuset först vilket kanske inte var så smart. Utan dem så hade det kunnat se ut som att jag handlade inför ett barnkalas. Men jag skäms inte.
 
 
Vattenflaska i glas, nagellacksbortagningsmedel, hårinpackning, tandborste till Klara, lösögonfransar, nytt mobilskal, spegel till handväskan och hörlurar.
 
Jag köpte sådana hörlurar typ senast jag var i ullared. Efter att ha andvänt dem i en vecka så hade kattunge gjort sönder dem så det bara kom ljud i ena örat så jag tänkte köpa mig mig några st. Hade tänkt köpa minst tre men sedan insåg jag att två allt fick räcka och att jag istället ska förvara dem på ett ställe där kattungen inte kan nå dem.
 
 
 
Jag rekomenderar verkligen att dela kundvagn med någon samt köpa saker åt andra. Det kändes verkligen som jag köpt massor och jag fick en chock i kassan över hur billigt det var. 
 

Kommentera här: