Två dopp, en åskur och getinghot

Idag har jag, Jenny och Mikaela badat i sandbäcken i Lidköping.
 
Världen håller på att gå under! Först börjar med en bild som är tagen för ett år sedan.
 
 
Nästa bild är tagen idag men ur en annan vinkel. Ser ni? Vattnet har förvunnit!
 
 
Efter att gått flera km så hittade vi dock vatten och det var kallt! Men efter en stund så blev det skönt.

 
Jag var skitnära att bli stucken av en geting! Jag kände att någon kröp på mig och den var bara någon cm ifrån att bli klämd! Tack och lov så räddade Jenny mig. 
 
Jenny berättade att hon var mer rädd för att Tim skulle bli stucken än henne. Så snäll är inte riktigt jag. Jag är mer rädd för att JAG skulle bli stucken. Dock så hade jag räddat honom för mitt liv om en geting atackerade honom.
 
 
OBS! Jag är medveten om att det INTE är en geting på bilden.
 
 
 
Mikaela (Photosbymicki på instagram) fotograferade Tim vid vårt andra dopp. Jag provade även att simma med armpuffar. Det var inte så himla lätt.
 
 
 
Efter badet så skulle vi äta på sibylla men eftersom bebis somnade i bilen så åkte vi raka vägen hem istället. Jenny tvingade mig av någon märklig anledning att fota alla traktorer vi såg och skicka till Mikaela.
 
 
Om ni trodde att min blöta äventyr var över för denna dagen så trodde ni fel. Flera timmar senare när jag skulle gå hem ifrån mamma så säger Jenny till mig att jag inte vill gå ut nu. Jag anade direkt vad hon menade men jag påpekade att yr.no sagt att det inte skulle regna.
 
Så jag tog mod till mig och gav mig ut i åskskuren. Kallt och blött men även lite mysigt. Efteråt så kändes det som att jag genomgått ett maraton (inte att det var jobbigt utan att jag hade gjort något bra och obekvämt)
 
 
Föresten! När jag badade så trodde jag vid ett tillfälle att en STOR fisk hoppade brevid mig. Men det var tydligen bara en våg. 
 
 
 
 
 
 

Kommentera här: