vecka 31

Veckans upptäckt: Låten "Bara få vara mig själv" med Laleh. Jag har nästan missat den helt! Visst jag har säkert hört den någon gång men har inte lagt märke till den förut. Just nu är det min favoritlåt. 
Veckans lärdom: Rabarbersaft funkar till rostatbröd! Vatten funkar inte utan brukar alltid ha oboy men en dag så var mjölken slut.
Veckans  hyss: Förutom tassavtrycket på väggen som jag har bloggat om så har någon lekt med toalettpappret. 
Veckans bästa: Skulle iväg och den andra personen frågade om jag kunde vara klar om 45 min. Jag svarade ja om personen var 15 min sen. Det bästa var senare när jag kunde påpeka för personen att hen hade varit 15-20 min sen. 
Veckans citat: Jag ser just nu på första säsongen av orange is the new black. "Crazy eyes" säger i ett avsnitt att när hennes känslor är röriga så hjälper städning. För hon låtsas att smutsen är hennes känslor och golvet är hennes hjärna. Att se städning på det sätter känns rätt vettigt.
Veckans påhitt: Jag har kommit på ett nytt ord! Snuta. Det är en forkortning på snarktuta. 
Veckans roliga: Att delicato har något som heter "snäll pärlboll".  Med texten "blir du jätte arg av att smaka mockasmak? denna milda chokladboll är bra för dig". Jag tyckte att det var gulligt. 
Veckans planer för framtiden: Jag funderar på en ego dag i Lidköping. Synd bara att det ligger så långt bort. 
Veckans ätbara: Har kommit fram till att förutom choklad så är det enda godis jag tycker är vettigt skummiga saker. Tänk svampar och marshmallows. Även om jag gillar annat godis också.
Veckans upprepning: I veckan har jag slängt en smutsig städduk minst fem gånger. Det är någon som plockar upp den ifrån skräpkassen hela tiden!
Veckans tröttsamaste: Introt till sommarprat. Jag stör ihjäl mig på det varje dag! Jag har lyssnat på alla avsnitt utom tre. Lyssnar alltid när jag badar och har inte badat två dagar denna veckan.
Veckans sociala: Förutom vinkvällen så har jag badat med Mikaela med familj i spabadet. Så jag hoppas för deras skull att de också köper pool snart. 
Veckans bloggide: Jag är sugen på en bloggvecka med enbart svartvita bilder. Hade varit intressant.
Veckans bild: Två av mina favorit tjejer.
 
 
 

Kommentera här: