Adventkalendrar: 13 till 16

Två tilllägg på förra blogginlägget. 
 
1. Efter att ha testat skalpmasken så var jag lite röd i pannan och övresidan av ena sidan av näsan. OM det berodde på den produkten eller något annat vet jag inte. Testade Peter tomas masken. Samt hade G9 skin rengörningen samt ansiktskräm och ögonkräm ifrån märken som inte är nämnda i bloggen. Så det är egentligen svårt att säga vems fel det var. Att vara röd i ansiktet behöver inte vara något konstigt MEN jag vet hur min hud brukar se ut.
 
 
2. Lancome mascaran jag fick. Jag glömde nämna vad den heter! Monsieur Big Mascara Waterproof. Så den är alltså vattenfast vilket jag upptäckte andra gången jag skulle tvätta bort den. Men med bra rengörning så är det inget problem. Fransarna blir verkligen BIG. Det går att bygga upp sjukt mycket volym.  Jag gillar volym men nu blir det nästan för mycket. Vi behöver helt enkelt lära känna varandra. Jag kan sminka diskret (i min smak) och extremt. Jag behöver hitta mellan läget.
 
3. Ett extra tillägg. Jag vet att det står fel i rubriken på förra inlägget.
 
 
Luckor 13!
 
Lookfantatic tycker tydligen att jag är blek. Brun utan sol droppar ifrån Balanceme.  Man tar 1-3 droppar i någon kräm och har på ansiktet eller kroppen. Jag har testat lite försiktet på min handled men det hände inte så mycket utan man anade bara något. Men jag använder inte sådana prodkter.
 
Glossybox gav mig en ansiktsscrub ifrån unani. En extremt svår googlad produkt. Men den var trevig. 
 
Eleven fokuserade också på ansiktet och gav mig en ansiktsscrub ifrån Mario Badescu. Trevligt märke men jag begriper inte riktigt vad jag ska den till. ELLER ja.. jag vet att den återfuktar och kan göra att sminket sitter bättre men jag är inte så mycket för att bli sprutat på
 
5p: GB
3p: 11
1p: LF.
 
 
Luckor 14
 
Denna dagen bjöd på tre riktigt bra produkter.
 
Look fantastic gav mig ett grönt läppstift(!) Ifrån lipstick queen. Denna produkten chockade troligen många men jag antog att det inte skulle bli den färgen som det såg ut som så jag tänkte snarare "hoppas hoppas hoppas det är den gröna färgen på läppstiftet".  Men det var typ mer mörkröd färg (iallafall på mig, den kan nog se olika ut på olika personer) som går att ha olika mycket stark beroende på hur många lager man kletar på sig. Återfuktade och trevlig. 
 
Glossybox gav ett rouge ifrån pixi. Kanske lite för brunt för min smak men jag blev skitsnygg med det på mig!
 
Eleven gjorde mig heller inte besviken då de gav mig en ansiktsmask ifrån min nya förälskelse Filorga. Testat en gång och jag älskar den (med det lilla man vet efter en använding)
 
5p: 11
3p: GB
1p: LF
 
 
Luckor 15
 
Look fantastic slog till med en ögonskuggpalett ifrån sleek. Min första rekation var "neutral och lite trist" men sedan insåg jag med handen på hjärtat. Jag gillar sådana ögonskuggor och jag blev skitsnygg vid provsminkingen. Jag gillar sleek men det finns bättre (men dyrare) ögonskuggor. Men jag är supernöjd.
 
Glossybox ville att mina läppar skulle bli mer glossy med ett genomskillnigt läppglans ifrån Bellapierre. Jag gillar det märket på läppstift men det har kanske inte med saken att göra. Jag är inget fan av läppglans men jag kan tycka att det är skitsnyggt att ha genomskillnigt läppglans ovanför läppstift så jag blev snygg. Men jag har inte gjort någon vetenskapligt test hur vid läppstiftet hållbarhet ändras med det här glanset. Minus är att jag föredrar läppglans man klämmer på istället för de med pensel. Vill inte kleta ner penseln med läppstift. Föredrar att använda fingret.
 
Eleven var inte så dumma de heller de skickade med två kapslar med ansikts serum ifrån Babor. Ska återfukta och ge glow. Svår bedömd produkt men rolig att få. MEN mitt störta problem är att jag tycker att kapslarna innehåller för mycket för en användning och en öppen kapsel är inte så lätt att förvara. 
 
5p: LF
3p: 11
1p: GB 
 
 
Luckor 16
 
Eleven gav hårolja ifrån Oi oil. Jag älskar olja men jag har testat andra jag gillar mer även om denna är helt väl godkänd.
 
Glossybox gav någon scrubgrej ifrån daily concepts. Skeptiskt och har varit osugen på att testa men jag ska testa nu i skrivande stund för att kunna skriva något. Nu har jag testat och jag är fortfarande emot.  Det var intressant att testa och jag kan förstå om folk gillar den men vi klickar inte och det känns inte hygieniskt att använda den flera gånger. Jag känner mest att den är onödig.
 
Look fantastic fortsatte med smink temat och skickade med en eyeliner ifrån doucce. Den är bra och vi kommer vara nära vänner men jag är monogam och älskar clinique eyeliner som är 20 kr dyrare så vill man spara 20 kr och ha det lite sämre så rekomenderar jag absolut Doucce.
 
5p: LF
3p: 11
1p: GB
 
 
Totalt: 
LF: 52 poäng
11: 49  poäng.
GB: 42 poäng
 
Lookfantastic fortsätter hålla ledningen även om eleven låg före en kort stund efter lucka 14.

Kommentera här: