Adventkalendrar: 17 till 19

Igår hade jag en extremt bra hårdag. Mitt hår känes rikigt frächt. Misstänker att det beror på evalon inpackningen. Men det kan också vara oljan jag fick häromdagen. Eller CC creamen ifrån caviar. Eller högre makter.
 
Luckor 17
 
Look fantastic så hittade jag ett ansikts serum ifrån Caudalie. Ej provat en pågrund av inte tillräckligt nyfiken och kan inte ha 100 produkter öppnade samtidigt. 
 
Glossybox tyckte det var dags att skicka med en concealer ifrån hey honey. Jag använder extremt sällan concealer så jag har bara testat den en liten snabbis och jag kan inte avgöra än vad jag tycker. MEN min fantastiska syster har också glossybox kalendern och använder concealer dagligen och hennes omdöme lät så här: "täcker inte mörka ringar så bra som jag hade velat men ljusar upp fint under ögonen". När jag frågade om hon trodde den kunde täcka finnar så svarade hon nej. Men hon hade inte provat den med annat smink. Men vi måste ha i beredskap att min syster är mörkare under ögonen än "normala männniskor".
 
Eleven fortsatte på LF tema och bjöd på en aniktskräm ifrån biotherm. Jag säger samma motivering som på LF
 
Nu ska jag alltså betygsätta produkter jag inte testat (mer eller mindre) 
 
5p: GB
3p. LF
1p: 11
 
 
Luckor 18
 
Lookfantastic skickade med en hudkräm som är till för torrhud ifrån First aid beauty. Fick den i en kalender förra året och den är väl bra.
 
Glossybox skickade ännu med ett rengörnings verktyg. En konjaktsvamp ifrån karmameju. Jag kan tycka att det var trist med tanke på att de häromdagen skickade med en liknande produkt. Dock är denna till rengörning medan den andra var till för scubning.  Den känns väl helt okej men känns ändå rätt onödig. Vi fick en svmap ifrån samma märke ifrån glossybox för ett tag sedan.
 
Eleven skickade med serumkapslar ifrån Elizabeth Arden. Jag har testat de förr och då tyckte jag de kändes lyxiga. Uppskattad produkt.
 
5p: 11
3p: LF
1p: GB
 
 
Luckor 19
De ovanstånde luckorna kändes sådär men denna dagen så blev jag minsann nöjd.
 
Eleven tyckte det var dags att lukta gott så jag fick en parfym ifrån Gucci Guilty. Den luktar verkligen fantastiskt.
 
Glossybox lurade mig typ. De skickade med en ansikts serum ifrån märket Nip fab (eller något). När serumet heter Dragons blood så blev iallafall jag nyfiken. Jag har bara testat den två gånger så jag kan inte ge en utförlig recention men den känns väldigt trevlig att ta på sig.
 
Look fantastic var inte så mycket sämre de skickade med en nattkräm/ansiksmask ifrån Espa. Jag säger samma som på produkten innan men denna känns verkligen helt fanastisk 
 
5p: 11
3p. LF
1p: GB
 
Det är jämt mellan GB och LF men LF gjorde mig lite mer intresserad.
 
 
 
Totalt: 
LF: 61 poäng
11: 60  poäng.
GB: 49 poäng
 

Kommentera här: