Adventkalendrar: 20 till 22

I göteborg så hadlade jag på Lindex vilket innebar att jag igår hade en lindexkasse på golvet i hallen. Biverkningen av det var att kattungen stack in huvudet och ena benet i ena handtaget och fastnade! Hon höll på att få panik. Tack och lov så såg jag när det hände och hon litade på mig så jag kunde hjälpa henne.
 
Det var inte fysiskt skadligt utan bara att hon blev rädd. Såg rätt roligt ut. Stackars lilla kissen. Man ska inte rota i andras kassar!
 
Luckor 20
 
OBS!!! Jag öppnade fel glossybox lucka.. Så lucka 20 och 21 av glossybox ska egentligen byta plats.
 
Eleven gav en duschkräm ifrån  bamford. Inte min typ av doft och den kändes inget speciellt.
 
Glossybox gav en ansiktsolja ifrån Mitchell and peach. Jag har bara provat den lite snabbt men kändes trevlig.
 
Lookfantastic gav en avslappning rollon ifrån thisworks. Jag har inte läst på om denna men när det gäller liknande produkter så ska denna hjälpa en att slappna av/sova. Man tar den där huden är tunn. Bakom öronen, handleder och troligen i armväcken. MEN mitt problem är att jag inte kan sova med den doften på mina handleder. Så ska jag använda den så får det bli bakom öronen. Har glömt att ta den innan jag skulle sova de sedan jag fick den. Spännande är den iallafall
 
5p: GB
3p. LF
1p: 11
 
 
 
Luckor 21. 
Här kommer en svår lucka!
 
Lookfantastic tyckte att jag behövde tvätta håret. Schampo och balsam  från Mane'm tail.  Testat och håret kändes trevligt men inget jag skulle köpa. Älskar att de hade både schampoo och balsam i samma lucka.
 
Glossybox gav läppprimer ifrån 3ina. Denna ska få läppstiftet att hålla längre. Jag har inte gjort något vetenskapligt test men det går iallafall inte vanligt läppstift att sitta lika bra som ett liquid lipstick. Men rolig produkt att testa vidare.
 
Eleven gav sin tredje och sista mascara ifrån clinique high impact. Jag har testat en gång men den verkade trevlig. Tror jag kommer tycka om denna. Men det är svårt att säga efter en gång.
 
5p: GB
3p: 11
1p: LF
 
 
Luckor 22

Lookfantastic gav en sminkborste med två huvuden som de troligen tagit fram själva. Jag har inte lärt mig att använda solfjäderborstar men andra sidan är väl bra även om jag aldrig avänder den typen av borste.
 
Glossybox gav mörktrött läppglans ifrån steve Laurant. Inget fan av läppglans men denna var väl fin. Hade hellre velat ha ett läppstift!!!
 
Eleven gav två nagellack ifrån Essie.Ett mörkrött och ett överlack. Gilllar!
 
5p: 11
3p: GB
1p: LF
 
 
 
 
Totalt: 
11: 69  poäng.
LF: 66 poäng
GB: 62 poäng
 
Eleven som låg långt efter i början leder nu! Men det är två luckor kvar. Det svåra är att Lookfantastic har en lucka extra. Frågan är hur man ska betygsätta det. Det känns som dens lucka 25 ska bedömas med de andras 24 lucka eftersom sista luckan SKA vara bäst. 

Kommentera här: