Adventkalendrar: 3 och 4

I natt har jag vaknat 190 gånger av att kattungen vill kela. Det hade väl varit okej om det inte vore för att hon kliver och lägger sig på hunden som enligt henne låg i vägen.
 
Men nu de två senaste dagarnas adventkalendrar.
 
 
 
 
Igår fick jag ifrån glossybox peel och mask ifrån noxidoxi. Ett roligt ord att säga men det var typ det enda roliga.  Den skulle sitta på i 8-10 min men ifrån start så kliade det och efter en stund så började det kännas varmt så jag tvättade bort det och jag var illröd i hela ansiktet. Så nej denna var inget för mig.
 
 Eleven hade att bjuda på en bronzer ( all over face warmth)  ifrån baremineral. Jag använder sällan bronzer och absolut inte löspuder så det var ovant så jag rekomenderar andra att vara försiktiga. Blev lite mycket men jag blev snygg. 
 
Look fantastic erbjöd leave in balm ifrån percy & Reed. Men jag återkommer om det längre ner.
 
5 poäng till 11
3 poäng till LF
1 poäng till GB
 
 
Idag så erbjöd eleven CC cream ifrån caviar. Dvs leave in balsam. Jag testade denna och den ovan idag. Jag hade ena i halva håret och den andra i andra halvan.
 
Caviarn så kändes håret mjukarare och mer följsammare och med Percy & Reeden så kändes håret lite strävare och tjockare. Så båda har sina fördelar.
 
Ifrån Look fanastic så fick jag en mask ifrån glam glow. Ett märke jag har velat testa hur länge som helst.  Jag kände mig jätte fin i ljus silverfärgat ansikte och man såg verkligen glow ut efteråt. DOCK så kändes den inte 100 % bra ur känslighets perspektivet. Jag fick ingen reaktion som på masken dagen innan men det kändes inte helt bra.  Ev så kan ansiktstvålen trigga lite som jag använde innan jag testade maskerna. Så jag ska testa denna igen men med annan rengörning innan. Även om det är rengörningen jag är känslig för (som inte känner av när jag använder men kan känna av på produkter efter den) så kan den inte ta på dig skulden för noxidoxi. Ansiktsmasker är komplicerat för mitt ansikte!
 
 
Glossybox erbjöd ögonskugg piggment ifrån Pop beauty. Snygg bronsig färg. 
 
Bra produkter idag och det är skitsvårt att betygsätta.
 
5 poäng till LF
3 poäng till  GB
1 poäng till 11
 
 
Totalt: 
LF: 16 poäng
GB: 12 poäng
11: 8 poäng.
 
Det är tre bra kalendrar så även om eleven ligger tydligt sist så betyder det inte att den är dålig utan bara att de andra två just nu är lite mer intressanta.

Kommentera här: