Adventkalendrar: 5 till 8

Nu börjar det bli dags att blogga ikapp
 
Luckor 5
Nu gäller det att komma ihåg vilken produkt som kom ifrån vilket märke.
 
Glossybox bjöd på en hårinpackning ifrån Elgon. Den är säkrt bra men det blev ingen kärlek vid första användning. Vill att inpackningen ska göra så håret känns super mjukt vilket inte behöver innebära att produkten är bra för det kan istället innebära massor med silikoner som döljer istället för att vårdar på insidan. MEN IBLAND känns utsidan bäst!
 
Eleven bjöd på en kräm ifrån Dermalogica.Calm water gel om ni vill googla.  Ska ge fukt till huden. Har testat den en gång kändes trevlig men luktade konstigt.
 
Look fantastic gav mig en ögonbrynspenna ifrån Bbrowbar. Lite för mörk för mig men blir bra när jag blir mörkhårig även om det kommer kännas konstig. Men pennan är bra men i fel färg.
 
5 p - LF
3 p - GB
1p - 11
 
 
Luckor 6 
 
Glossybox gav en parfym ifrån Miller Harris - Rose Silence . Det posetiva är att den har en spray. Luktar helt okej men ingen Sabina doft.
 
Look fantastic gav en ansikts olja Emma hardie. Har inte så mycket att säga om den. Känner mig neutral. 
 
Eleven bjöd på första mascaran (vet att det kommer att komma flera ifrån dem). Clarin - be long.  Köp inte. Det var deprimerande att testa den. Inget hände! Eller ja fransarna blev svarta men noll volym och noll längd. Jag ska testa den om några veckor när den varit öppen ett tag för att se om det blir någon skillnad.
 
5 p - LF
3 p - GB
1p - 11
 
 
Luckor 7 
Spännande produkter denna dag!
 
Look fantastic bjöd på en mascara ifrån Eyeko. Black magic. Jag har bara testat denna en gång och jag gillade den. Inte lika bra som Lancome hypnos som får högsta betyg (A) men denna kan få näst bästa (B). VI får se hur det fortsätter. 
 
Eleven en rengörning ifrån G9 skin. Innehåller syrorna AHA och BHA som tydligen ska vara bra. Rekomenderar er att googla för jag är trött! Har andvänt några gånger och ser fram emot att testa mer.
 
Glossybox gav en ansiktskräm av Youth lab. Jag har varken googlat eller testat den. Jag har flera ansiktskrämer öppnade och är inte tillräckligt nyfiken just nu. Men bra produkt
 
5 p: 11
3 p: LF
1p: GB
 
 
Luckor 8
 
Eleven bjöd på två produkter (de ska tydligen göra det ibland) ifrån beaute pacifique som verkar vara ett svindyrt märke. Två 20 ml. Den ena är en body lotion som kändes helt fantastic. Först geleig för att sedan bli krämig. Synd bara att den är svindyr så 20 ml känns inte snålt.  Sedan fick jag micellar water. Gjorde sitt jobb men kändes inget speciellt. 
 
Glossybox bjöd på en allt i allo kräm ifrån Orayze. Läppar, naglar och hud ska man ha den på. Typ torra partier. Perfekt att ha på läppar när man är för trött för att ta läppbalsam. Snorig konsistens. På tal om konsistenserna.. En av leave in balsamen jag fått tidigare liknande sperma
 
Look fantastic gav mig duschkräm ifrån Molton brown. Jasmin och sun rose. Jag glömde att ta med den till duschen så jag har inte testat den än men det märket brukar ha trevliga duschkrämer.
 
5 p: 11
3 p: LF
1p: GB
 
 
 
Totalt: 
LF: 32 poäng
GB: 20 poäng
11: 19  poäng.
 
Eleven börjar komma ikapp!  Även om Look fantastic leder stort.  Men eftersom det är efter midnatt så har jag tjuvtittat på morgondagens luckor och då kommer LF få en poängaren. 
1 Angelica Wåhlin:

skriven

Ser ut som bra produkter!

Kommentera här: