Adventkalendrar: 9 till 8

Två tillägg på tidigare produkter ifrån adventkalendrarna.
 
1. micellarvattnet ifrån Filorga går utmärkt att använda för att tvätta bort mascara men det ifrån  beaute pacifique är för starkt för ändamålet.
2. Rengörningen ifrån G9 skin luktar städrengörning-
 
Nu fortsätter vi med lukor 9
 
Eleven så fick jag två sheetmask ifrån skin 79. De har bra masker! Jag har provat den ena och den är trevlig.
 
Look fantastic fick jag en tandkräm ifrån Regenerate. Googla för det orkar inte jag. Säkert jätte bra men just nu känner jag inte för det.
 
I Glossybox så fick jag Handkräm ifrån panier des sens. Super bra produkt men jag tycker få handkrämer känns spännande. Jag är dålig på att använda handkräm och jag gillar inte att tvätta händerna efter att jag haft handkräm på (även om det gått flera timmar)
 
5 p: 11
3 p: GB
1p LF
 
 
 
Luckor 10
 
Studerar ni bilden noga så ser ni en skugga ifrån Pepsikatten.
 
Lookfantastic bjöd på rengörning ifrån omorovicza. Jag har testat den en gång bara och det var ingen kärlek. Produkten var trevlig och jag är gärna vän med den men jag blev inte kär. 
 
Glossybox erbjöd flytande highlighter (eller något) ifrån lollipops (fluid glowy). Super fin men jag vet inte riktigt hur jag ska få till den på ett bra sätt. Det hjälper inte att min sminkspegel behöver byta batteri. Men denna blev super fin när man blanda in den i foundationen.
 
Eleven inbjöd (?)  två produkter ifrån jane iredale. Bland annat det minsta läppprodukten jag någonsin sett som var ett läppbalsam som gav citronsmak på läpparna. Jag vet inte riktigt vad jag tycker om den men läpparna känns trevliga i skrivande stund efter att ha andvänt den. Sedan fick jag även en primer (smooth affair) som ska göra att sminket håller. Jag har bara testat den en gång och utan att ha gjort någon vetenskapligt test så känns det som den skulle kunna göra ett bra jobb. Dvs jag vet inte om den är bra men jag tror den kan vara riktigt bra. Jag vill nog ändå ge den högsta betyg.
 
 
5 p: 11
3 p: GB
1p: LF
 
 
 
Luckor 11
Jag har problem med att skriva inledningen till kalendrarna som ni kanske märker.
 
Glossybox: Sminkborste ifrån luxie. Testat en gång lite snabbt och verkar riktigt bra. Gillar den.
 
Eleven: En ansiktsmask ifrån peter thomas roth (cucumber gel mask). Svalkande och denna har jag också bara testat en gång. Kändes trevlig.
 
Look fantastic: En body lotion ifrån Ritual. Nästa eller näst nästa år vill jag ha en adventkalender ifrån Rituals. Huden kändes trevlig men inte så jätte spännande så därför får den lägst betyg idag.
 
5p: GB
3p: 11
1p: LF
 
 
 
Luckor 12
 
Elven hade sin andra mascara som denna gång kom ifrån mitt älskade Lancome. Denna är väldigt bra men vi behöver lära känna varandra lite mer innan jag vill utala mig mer.
 
Glossybox hade idag en ögonskugg penna ifrån eyeko. Jag är fördomsfull mot ögonskuggpennor så jag orkar inte ens försöka få det att fungera. Testade lite snabbt och blev inte övertalad. Borde bli fin som higlihter.
 
Look fantastic hade denna dag skaplmask ifrån Grow Gorgeous. Om jag minns rätt så ska det få håret att se tjockare ut. Hur vid det gör det eller inte vet jag inte men jag testade den igår och säger WOW. Mitt hår ser riktigt färcht och snyggt ut idag.  Eller iallafall så snyggt som det kan se ut just nu.. Hårfärgen är ordentligt fläckigt just nu.
 
5p: LF
3p: 11
1p:  GB
 
 
 
Totalt: 
LF: 40 poäng
11: 35  poäng.
GB: 32 poäng


Kommentera här: