Andra december

Dagens luckor var riktigt bra! 
 
I glossybox hittade jag en mascara som heter  Mdm flow  - greater than mascara. Alltså den enda egentliga nackdelen är att samma mascara var i julboxen ifrån glossybox förra året. Så jag har alltså inte testat mascaran jag fick idag men förra gången jag testade så tyckte jag at den var bra. Eller ja vetenskapen sa att den var bra eftersom jag inte såg skillnad på ögat med denna mascaran och andra ögat där jag sminkat mig med favoritmascaran ifrån Lancome. Men Lancomen är enklare att använda.  
 
 
I Look fantastic så hittade jag ansiktsvatten ifrån filorga som känns som extremt lyxigt märke. Denna kändes jätte skön på huden (testat en gång). Jag vet inte om mitt ansikte är extra känsligt idag men det var verkligen hur skönt som helst. btw fick 50 ml. 
 
I eleven så fick jag en dagkräm ifrån Sensai som också är ett lyxigt märke. Jag fick ett provpå 8 ml och det känns inte det minsta litet om man vet om att 50 ml kostar 1000 kr!  Jag har testat den lite snabbt och den känns skön men luktar kanske lite mycket. Jag ska testa den tills den tar slut så vi får se om någon vecka om jag ser 15 år yngre ut.
 
 
 
Filmat har jag inte gjort idag. Vaknade sjuk.
 
 Glömde att betygsätta!
 
LF: 5 poäng
GB: 3 poäng.
11: 1 poäng.
 
Totalt:
 
LF: 8 poäng
GB: 8 poäng
11: 2 poäng.
 

Kommentera här: