Dagen före dopparedagen.

Nu har vi pratat om julafton men vi spolar tillbaka bandet till dagen innan julafton. Som vanligt så umgicks vi tre systrar och då är det självklart att vara fin.
 
Jag var riktigt snygg och det tyckte även Jenny.
 
 
 
Förra året när vi träffades dagen innan julafton så var Jenny gravid och jag hade högläsning ur Tims "om mig bok". Nu ett år senare så tog jag fram boken och hjälpte Jenny att fylla i (så det blev av).
 
Tror ni Jenny bad mig om hjälp? Nää jag var så fräck så jag tog med en penna och berättade att jag tänkte hjälpa henne att fylla i. Det enda Jenny anmärkte på var att jag trodde att hon inte hade någon penna. Men mina pennor är bättre! Jag har bläckpennor som man kan sudda med. 
 
 
Medan jag fyllde i boken så lekte Jenny frisör och flätade Idas hår. Men innan Jenny började fläta så försvann hon några minuter. Medan jag och Ida var ensamma med Tim så tror jag att Jenny tog en snabbis med hennes sambo men jag tror hon förnekade det.
 
 
Sedan kastade de ut mig ifrån köket!! Ida skulle hjälpa Jenny och slå in julklappar och de började med mina paket.
 
 
När jag fick komma tillbaka så fortsatte Ida att slå in paket medan jag skötte snöret. Givetvis så fick jag ett halsband. Några timmar senare så var jag lila på halsen! Snöret hade färgat av sig.
 
 
Sedan var det dags att äta. Det är inte lätt att hitta någonstans att äta. Kina resturangen stängde 18. Ena thairesturangen vet jag inte när den stängde men den var stängd.
 
Jennys thai som vi skulle äta på var öppen men de skulle stänga kl 19 (vi var där 18.20). Så det var lite stressande. Jag förstår inte varför folk inte äter ute dagen innan julafton. Det var en hel del som hämtade mat men vi var de enda som åt där. 
 
 
 
Jag köpte tre små rätter. Kycklingspett, friterad kyckling och kyckling i rödcyrru. Den sist nämda är gudsgåva till människan. Den var sjukt god!
 
 
 
Mätta och nöjda så lämnade vi resturangen strax innan de stängde. Eftersom de stängde tidigt så föreslog jag att vi skulle köpa efterätt på mcdonalds. Jenny tyckte det lät som en bra ide och jag fortsätte prata sedan frågade hon mig om jag var seriös. Hon trodde alltså att jag skämtat!
 
Men givetvis var jag seriös. Så vi åkte till ett EXTREMT folktomt mcdonalds och köpte med oss glass.
 
 
 
Sedan dog mitt batteri i kameran. Men Ida fortsatte och slå in paket åt Jenny. Jag tvingade Ida att sätta på julmusik. Jag fick tjata i 5-10 låtar innan jag fick min vilja igenom. Efter typ 5 jullåtar så ville inte Ida lyssna på julmusik längre.
 
Medan Ida jobbade och min mobil var oanvändbar så blev jag under stimulerad så jag började slå in Jennys mobil i julpapper som blivit över efter Ida. Det konstiga var att jag hann slå in den utan att någon frågade vad jag höll på med.
 
Jag såg fram emot att jenny skulle fråga om sin mobil och då skulle jag räcka fram paketet. Men Jenny förstörde allt för när jag skulle sätta snöre på paketet så kom frågan "vad slår du in egentligen?".
 
Jag är såå mogen. 

Kommentera här: