Julklappar 2018

God jul!
 
Jag flera blogginlägg jag skulle behöva skriva
 
¤ Julbak. Pepparkakor, lussekatter och julgodis.
¤ Dagen innan julafton umgänget hemma hos Jenny.
¤ Sista öppningen av adventkalendrarna.
¤ Julafton.
¤ Mina julklappar.
¤ Julklapparna jag gav + rim
 
Ni ser i rubriken vad jag tänkte börja med.
 
 
Jag börjar med att säga att mina nära är helt fantastiska.
 
Den första julklappen jag öppnade var innan mitt julfirande och den var ifrån mina bonus farföräldrar.  Jag fick fyra små handdukar. Alltså handdukar är en helt fantastisk present. Även om jag älskade dem så blev jag mer exalterad över presentsnöret! Jag virade den runt handleden och gick runt med det som ett armband hela kvällen. Bild på det kommer i julafton inlägget. Jag är ev lite dum i huvudet. 
 
 
En av de bästa presenterna kom ifrån Jenny och det var en Jurassic park mugg! Jag blev sjukt glad över den. Sedan fick jag den nyaste jurassic world filmen av mamma. Den filmen var bland de första som dök upp på min önskelista som jag gav till mamma.
 
Av mamma fick jag även två böcker:
 
Jag pratar så fort jag kan av Lauren Graham. Jag har lyssnat på den som ljudbok men jag älskar verkligen serien Gilmore girls så jag ville verkligen ha den boken. En rolig sak var när mamma frågade om jag önskade mig något ifrån adlibris och jag svarade "jag pratar så fort jag kan" så tog det en stund innan hon insåg att det var boken som heter så och att det inte var jag som pratade så fort jag kunde. 
 
Sedan fick jag Peder Fredricssons bok. Den ska bli riktigt intressant att läsa då hans sommarprat var intressant. 
 
 
På black friday så skulle mina föräldrar åka till Skövde och köpa ny mobil till min syster. Då passade jag på att berätta för Tomas att jag önskade mig trådlösa hörlurar. Gärna sådandära som ser ut som skaften på en eltandborste. 
 
Tomas berättade att de var dyra.. Ja men jag behöver inte ha orginalen utan det finns billigare svarade jag. Men jag fick RIKTIGA Airpods. Det hade jag aldrig trott när jag föreslog det. Dock så fick de presentkort på tusen kr när de köpte mobilen men airpoden är ändå jätte dyra. Jag är så tacksam och jag lyssnar med dem nu. Jag älskar dem. Hoppas det går att ansluta dem till min dator också (som har bluetooth)
 
En annan sak på min önskelista var romerskabågar som jag fick av Mamma. Sedan fick jag en till katt som jag fick av Jenny. Den kommer bli skitbra i min soffa.
 
 
Nu till mina skönhetsjulklappar.
 
Av mormor fick jag hudvård ifrån Ole henriksen då jag hade en del rabatt eftersom eleven älskar mig. Serum och hudkräm som jag testat i glossybox samt en rengörning. Min hud kommer bli glad.
 
Jenny har precis som jag glossybox adventkalender. MEN jag köpte min första dagen medan Jenny köpte sin efter den blivit utsålt (och kommit tillbaka) så alla produkter var inte likadana. I en av luckorna i början av december så fick Jenny ett läppstift som hon benämde som glittrig tampong men hon sa att färgen inte riktigt var hennes stil. Då svarade jag att hennes favoritsyster kunde få det läppstiftet i julklapp. MEn det hade jag glömt av så jag fick en överaskning när jag öppnade det packetet på julafton.
 
En annan julklapp som förvånade mig och gjorde mig sjukt glad var presentask med ansiktsmasker ifrån Therese Lingrens märke Indy beauty som jag fick av Ida. Den asken hade jag själv tittat på och ville köpa men förståndet sa nej då jag har produkter hemma att använda. Men jag ville verkligen ha den så Ida träffade verkligen helt rätt. 
 
Sist men inte mist så fick jag ögonkräm av mamma ifrån Filorga. Kicks hade 50 % rabatt på den en dag i december så jag passade på att önska mig den.
 
 
Jag har verkligen fått fina julklappar i år. Men en sak som inte är med på bild är ett spel som Ida köpte till både mig och Jenny (samt sig själv) vilket är spelet mouthguard challenge. Jag föreslog att vi skulle äga det spelet veckovis men sedan bestämde vi (tror det var mest jag som bestämde) att det ska bo hos Ida tillsvidare.  Jag känner lite skräckblandat förtjustning inför det spelet men det ska bli roligt att testa!
 
1 Emelie:

skriven

Hade nog också blivit överlycklig för en jurassic park mugg 😄 Wow

Kommentera här: