Julklappsjak och morotsoppa

Jag ett tag känt att jag verkligen skulle behöva åkta till Göteborg över dagen. Så i tisdagskväll så satt jag verkligen måste åka innan jul. Antigen dagen efter eller på torsdagen.
 
Medan jag tänker på det så ser jag att Michaela skickat en snapchat till mig och det sjuka är att jag i det meddelandet så stod det "Jag funderar på att åka en sväng till Göteborg imorgon. Vill du följa med?". Så sjukt praktiskt att två personer har samma tanke. Det innebär större chans att det blir av.
 
 
Så igår tog vi vårat pick och pack och drog till göteborg. På tåget så var jag med om en nära döden upplevelse när jag smakade på Michaelas cocacola. Jag är inget fan av kolsyra så jag tog en försiktig klunk och sedan skulle jag ta en till men jag kunde inte svälja! Det kändes nästan som den satt fast i halsen. Jag måste vara typ den enda som satt i halsen av läsk! Jag kunde ju andas men det kändes märkligt. 
 
 
 
Öron till julafton inskaffades. Visade den bilden för min andra Mikaela och hon svarade förutom fin att hon ville ha likadan till hennes 3 åriga dotter. Ännu ett bevis på att jag har smak som en 3 åring. Jag har dock inget emot det. 
 
 
I Göteborg så blev jag kär. I champagneglas ifrån lagerhaus. Jag SKA ha sådana. Dock så var det inte läge att köpa sådana just den dagen. Men jag vill verkligen ha dem. Jag ÄLSKAR dem!
 
 
Vi fortsatte att gå runt i affärer. Återkommer någon annan gång om vad jag köpte. Sedan agerade jag smakråd när det gällde julklappar. Det är väldigt speciellt att vara smakråd när det gäller kläder eftersom man måste tänka utanför sig själv. Ett plagg kan vara totalt inte min smak MEN det plagget kan kännas helt rätt och till och med snyggt på någon annan. En annan sak med att vara smakråd. Det måste vara helt omöjligt att veta om man kan lita på smakrådet.
 
Om Michaela frågar mig "ska jag köpa den här" och jag svarar Ja. Då kan hon inte veta om jag verkligen tyckte plagget blev bra eller om jag tycker att hon ska köpa det bara för att slippa titta efter mer kläder. Måste tillägga att jag gav ärlig bedömnig. Michaela hade bra omdöme av sig själv.
 
 
Efter ett tag så började vi prata om mat. Jag kände mig inte så jätte hungrig just då men ändå tillräckligt för att äta. Jag rekomenderade de resturangerna jag kände till men var mer sugen på att prova något nytt så vi bestämde att vi skulle åka till haga och äta. Michaela kläckte ur sig "hittar vi inget i Haga så kan vi åka tillbaka hit". DÅ blev jag vrålhungrig. Tanken på att få vänta på mat i en halv evighet gjorde att jag höll på att svälta ihäl.
 
Efter en 1/4 evighet så var vi i Haga och bestämde oss för att äta på Cafeva. Jag rekomenderar verkligen stället. De har dagens soppa och igår var det morotsoppa och den var sjukt god! Michaela åt fetaostpaj som hon också gav gott betyg.
 
 
 
Sedan fortsatte vi att gå i några affärer till och jag köpte lite julklappar. Inför tågresan hem så fick jag äntligen prova tomtelatten på espresso house. Den var verkligen SJUKT god. 
 
 
 
 Väl hemma sedan så var jag hög på sociallt umgänge (och koffein) så jag fick för mig att skriva rim på alla julklappar jag köpt. SAMT alla andra julklappar som jag sedan tidigare köpt. 
 
Vad jag skrev får ni höra EFTER julafton. 

Kommentera här: