Målarkatten och Mulan som stället till det

Dagens adventkalender utgår idag pågrund av:
 
¤ Mulan kom i natt och hon har behandlat mig förjävligt! Mulan är alltså min mens. Från och med nu så tänker jag namnge varje mens. Jag brukar oftast ha väldigt mild mensvärk men idag har jag haft ont. 
 
¤ När jag testade glossybox grejen så fick jag en allergisk reaktion. Så mitt ansikte behöver vila för att att kunna testa produkten ifrån eleven.
 
¤ För att testa Look fantastic grejen så måste jag duscha vilket jag inte känner för just nu med tanke på att allergireaktionen förstörde min plan.
 
¤ Jag vill alltså testa de andra grejerna innan jag bloggar om det.
 
¤. Imorgon så kommer en grej som är lik look fanatastic grejen så det är ändå lämpligast att testa de båda grejerna samtidigt. Ja jag har tjuvtittat MEN min moral stoppar mig ifrån att testa grejerna innan rätt dag.  Så se men inte röra.
 
 
Så vi kan visa bild på något annat jag sysslat på de senaste.
 
 
Jag har börjat måla en tavla som är 1m x 1 m vilket har varit svårare än vad jag någonsin trott och 1 meter är mycket större än vad jag någonsin trott!!
 
Jag har målat bakgrunden två gånger och jag har ingen aning om vad jag ska måla för motiv. 
 
Det roliga med bilden är den blåa färgen längst ner i vänstra hörnet var en större färgklick så kattungen tänkte ta tassen och leka med den! Tyvärr så stoppade jag henne. Hade kanske blivit spännande resultat annars.

Kommentera här: