Tillökning

I år så har jag tittat på full house.
 
Första avsnittet sändes 87 och jag måste säga att det är felt otroligt att jag blev till om killarna såg ut så på den tiden. Kläderna kan jag ha översende med men frisyrerna! Jag had aldrig legat med någon som har de fryserna som Jesse och Joey har. Klicka HÄR för bild.
 
Jag har även sett uppföljaren fuller house och där fick jag ett relationsråd.
 
 
Så jag gick direkt till kattaffären och tada!
 
 
Låt mig presentera... Jag vet inte vad hon heter. Eller om hon är ens är en hon. Jag är osäker.  Efter att hon bott hos mig i 19- 20 timmar så har jag kommit fram till att katter kan vara nästan lika komplicerade som killar.
 
Den ena är rädd för hunden. Den andra är rädd för den ena. Men den ena är säkert rädd för den andra också me det märks inte eftersom den andra inte vågar vara i samma rum som den ena.
 
Fast jag kan förstå den andra.. Hur gammal kan en 12 veckors kattunge vara i människoår? Googlar. Enligt en sida så är en 4 månaders kattunge 2-3 år. Så säg att min kattunge är 1-2 år.  Hade det helt plötsligt gått omkring en främmande 1-2 åring hemma hos mig så hade jag nog också gömt mig.
 
 
Att klara skulle vara det djuret som är mognas hemma hos mig trodde jag ALDRIG. Hon är verkligen super duktig. Visst hon kan bli ivrig men hon backar ALLTID när kattungen blir rädd. Klara kan även vara på samma möbel som kattungen utan att bry sig om kattungen. Det trodde jag faktiskt inte. 
 
Katterna är fånigare än vad jag trodde och hunden mognare. Men katterna behöver nog bara lite tid men jag tror det kommer bli bra.
1 Linnéa:

skriven

älskar full house, har kollat om på serien 3 gånger ;)

Kommentera här: