Nyårsafton

I julklapp av min mamma så fick hosta. Men den jävlen (hostan alltså, inte mamma) är inte värd att nämnas förutom att den inte låter mig sova. Men nu till nyår. 

På vänstra bilden så har jag bara borstat halva håret. Lägg märke till tassarna som inte är något filter. Skit läskig! Lägg även märke till att jag har nattlinnet ut och in. På högra bilden så har jag lockat håret och ska sminka mig.
 
Varje gång jag lockar håret så blir jag förvånad över att jag inte bränt mig!
 
 
 
Resultatet: Lila läppar och glittriga ögon. Jag orkade inte göra något åt ögonbrynen.
 
 
I fredags så frågade jag Michaela vad hon och Angelica skulle göra på nyår och de skulle på fest och de var snälla och frågade om jag fick följa med. Super snällt verkligen. Så jag våldgästa typ en fest. 
 
Det blev en trevlig kväll med trevliga människor och vi åt trerätters middag men jag har ingen bild på varken maten eller vinet jag drack.  Jag skäms. Det går utför. Till varmrätt så åt vi rådjur. Jag gillar tydligen rådjur. 
 
 
På bilderna ovan så ser vi årets sista och årets första bild på mig... Jag lovar!  Den vänstra bilden är tagen 23:45 och den andra 00:33. Inser ni hur besviken jag är? Ett årsskifte och jag ser EXAKT likadan ut. Bilderna ser ut att vara tagna samma minut. 
 
 
Tolvslaget var det. Rosa bubbel med tomtebloss. Jag inledde det nya året med att bränna mig på tummen när jag tände blosset! Två gånger!
 
 
 
 
Känslan vid tolvslaget var rätt märklig. Att äntligen få säga hejdå till ett år jag inte gillat.  Hela kvällen gick skit fort! Tyvärr. Min jackficka gick sönder och jag höll på att tappa bort ett dyrt läppstift som jag hade med mig i reserv. Men läppstiftet blev tack och lov upphittat. (Uppfittat höll jag på att skriva)
 
 

2018 började dramatiskt. Jag brände mig, mitt läppstift förvann och vi fick även besök av ambulansen. Det sista är dock inte det minsta roligt. Det är inte min rätt att skriva om person jag inte känner men det är även för viktigt för att inte nämna. Men jag hoppas att hen mår bättre nu. 


Jag och Klara kom hem strax efter 4 och på nyårsdagen så fick jag min längsta sovmorgon som hundägare någonsin. Jag trodde aldrig att hon skulle vilja gå upp. Tolvslaget hade gått lugnt till för hundarna. De hade legat i varsin soffa och sovit igenom raketerna. Så skönt. Rädda djur är det värsta med nyår. Om mamma också sov sig igenom raketerna har jag dock inte frågat. 
 

Kommentera här: