Rostatbröd.

Mormor tror inte att jag kan hantera en brödrost!
 
Men först så vill jag berätta att min hjärna är ett geni. Jag drömde en "mardröm". Mer spännande än räddframkallande men otäck. Personen i drömmen flydde för sitt liv. När jag insåg att personen skulle få springa ett tag så tyckte jag det eviga springande var jobbigt så jag övervägde att snabbspola!
 
Hur det blev med den saken vet jag inte eftersom hunden väckte mig med en puss. En stund senare så gick jag till mormor för att äta frukost. Det var spännande. Först så säger hon att hon inte har det rostebrödet jag gillar. Vilket var en lögn. Varje gång jag äter rostatbröd hos mormor så frågar hon mig om jag vill ha det ljusa trots jag ätit det mörka i minst 15 år! 
 
Så jag fick det rostatbrödet som jag gillar. Mormor satte tempraturen på brödrosten. Jag ökade i smyg. Mormor bad mig ta upp brödet i förtid. Mormor blev nojig för det var för bränt men brödet var perfekt. Mormor säkte brödrosten. Vilket var klokt med tanke på att brödet var perfekt innan rosten var klar. När nästa bröd var klar så var den perfekt. Men mormor nojade fortfarande över att mitt bröd var för mörkt.
 
 
Men rostatbröd ska ha färg och jag intala mormor att jag faktiskt rostar bröd varje dag och att jag kan hantera en brödrost.
 
 
Gammal selfie. Tog ingen selfie idag trots att jag var sminkad! Skäms. 

Kommentera här: