Danmark dag 1

Jag är hemma igen och har sovit två nätter i min bastu tilll lägenhet så vi börjar med Danmark inläggen redan nu.
 
 
04:37 trött tjej staplade in hos Mormor. Helt otroligt att jag kan se så glad ut trots att det är mitt i natten!
 
 
04:42. Jag upptäckte att mina skor matchade med mormors (icke äkta) väska.
 
 
Strax innan fem så började bilen rulla till Danmark och jag upptäckte att jag glömt mina favoritsolglasögon! Mina hjärtformade ni vet. Morfar hade glömt sin keps.
 
Livsnödvändiga saker glömde vi. Mer om det senare.
 
05:18 - fortfarande glad. Troligen övertrött eller sinnnesförvirrad. 
 
 
07:02 - Jag ser båten!
 
 
07:31 - på båten så var vi verkligen sociala och pratade oavbrutet med varandra. Eller?
 
 
 
Men efter ett tag så var Morfar klar med plattan och började tydligen prata. Jag löste sudoku och var inte helt vid medvetandet när Richard sa att morfar inte kunde vara tyst. Jag lade mig i och berättade att jag kunde ta tiden. Morfar var tyst i en hel minut!
 
09:13 - Morfar hade ju glömt keps och det fanns kepsar att köpa. Jag tyckte givetvis att han skulle köpa den rosa men det tyckte inte min elaka morfar.  Han köpte den han håller i handen.
 
 
Alltså.. jag är ju skitsnygg i keps! Jag önskade att jag använde keps så jag hade kunnat köpa den.
 
 
Inlägget kommer bli super långt om jag lägger in varje bild som en och en!
 
09:36 - Jag provsmakade nogger och 88a godis. De var goda båda två men inte helt perfekta. 
 
10:41 - Jag vann 200 kr på enarmad bandit! Jag hade 50 kr som jag var beredd att förlora och jag ville vinna minst 100 kr (hade spelar bort 20-30 kr tidigare den dagen). Så 235 kr hade jag kvar när jag spelat färdigt.
 
 
 
11:03
 
Ni vet broschyrerna om krig och kris man fick hem för ett tag sedan? De har gjort att jag tycker flygplan är obehagliga.  När jag och Richard var på soldäck så kom det ett flygplan flygande. Den flög inte så mycket högre än oss. Det var inget snällt och vanligt plan. 
 
Richard sa att det var ett krigsplan och jag tror honom (han är mer kunnig än mig). Sjukt att man ska känna obehag över flygplan.
 
 
Var föresten underbart på soldäck.
 
13:35 - så var vi helt plötsligt av båten och i Danmark och åt.
 
 
Sedan var vi framme hos paula och hon matade oss ännu mer.
 
21:05 - Richard och jag såg ju nyaste Jurassic park filmen på bio MEN han hade inte sett någon av de andra filmerna så jag tog med dem till Damark. Så första kvällen så såg vi första filmen. Trots jag såg den filmen veckan innan så måste jag säga att första jurassic park filmen är riktigt bra. Den är genomtänkt och man upptäcker nya saker varje gång man ser den.
 
 
23:29 - läggdags. Jag hade önskat att sova i ett av uterummen och det fick jag. Visst det kan bli lite kallt på natten men jag valde ändå rätt plats. De som sov inne hade det lite varmt samt flugbesök.
 
 
 

Kommentera här: