Danmark: dag 5

19:14 
 
Danmarksagan fortsätter. I förra avsnittet (dvs dagen innan) så besökte vi djurparken och Richard mådde inte bra. Men han återhämta sig fort och morgonen efter var han som vanligt och pratade ikapp det han hade missat dagen innan. 
 
 
Tivoli stod på dagens schema. Förra året så hade jag och Richard blivit placerad i barnbilen med Jenny och Ida. Men detta året fick Richard åka med barnen medans jag fick åka med pensionärerna. Jag vet inte om jag blev uppgraderad eller nergraderad?
 
 
Vet ni vad det bästa med bebisar är? Förutom det som kommer i inlägg dag 7. 
 
Jag avskyr spökslottet. Nu är det zombiehus så det är både läskigt och man får skjuta zombi och jag suger på att skjuta. Med bebis så har jag en vettig anledning till att slippa åka. 
 
 
Men bebis påverkade mig negativ. För första gången på flera år så fick jag för mig att köpa sockervadd! Det är helt klart överskattat. Det är gott om man snor ifrån någon annan men att äta det själv så är det mest trist och kladdigt.
 
 
Efter att ha åkt karusell men inte ätit karamell så var det dags för mat. Jag åt kebabtallrik.
 
 
Med åkbandet så fick man spela mingolf gratis vilket jag och mina systrar gjorde. Jag kan inte påstå att någon av oss hade någon vidare talang för det. Vi körde även vora egna regler. Men det viktigaste var att jag vann.
 
 
som vinnare så unnade jag mig fjäder i håret.
 
 
Sedan åkte vi lite till. I lustiga huset så hittade vi en knepig flicka! Det var en mörk labyrint och helt plötsligt ser vi en flicka stå i vägen. Ser helt skum ut och hade håret framåt lagt. Jag ser inte på skräckfilm men inte en chans att jag tänkte passera henne.
 
Jenny var inte lika mesig som mig och Ida (Jenny lever än så länge) och ignorera hene men då hade hon ställt sig med armarna i vägen.  Även om hon inte var något dödligt så verkade det vara en knepig tjej. Det var värre än vad jag orkar beskriva i text.

 
Det sista vi gjorde innan vi åkte hem var att Richard ville äta en gång till medan jag köpte milkshake och Ida köpte popcorn. Vi prioriterar lite olika.
 
 
 
 
 

Kommentera här: