Glossybox - juli

För någon vecka sedan så kom månadens glossybox - under the sea. 
 
 
Den innehöll:
 
Saltvatten spay ifrån Senhor do Bonfim. Jag har ej testat detta än men jag brukar gilla saltvattenspray. Använde mycket för några år seden. Snyggast blir det om man duschar på dagen men jag gör det oftast på kvällen.
 
Ögonsmink borttagning ifrån kueshi. Gör sitt jobb och jag gillar den.
 
Tandkräm ifrån brilliant smile. Som ska göra tänderna vita och om den lyckats med det ska jag inte säga något om men som tandkräm gillar jag inte. Har fått den tidigare av testagram eller något.
 
Litet parfym prov ifrån police fragrances. Luktade bättre än den jag fick förra månaden men ändå ingen parfym jag skulle köpa
 
Kaffescrub ifrån body boom. Jag har testat någon liknande tidigare som jag inte gillade men denna gillade jag. Nackdelen med kaffescrub är att det känns skitigt och äckligt att ha den på sig men denna kändes inte lika skitig som den andra jag provat. Men jag kan inte bestämma mig för om jag gillar doften eller inte. Men jag tror att på nära håll så tycker jag att den luktar äckligt men på 30 cm avstånd ifrån näsan så luktar den nog gott.
 
Sedan fick vi även en dryck ifrån noa med smaken av lingon och granbarr. Svalkande var den verkligen men det var inte så mycket smak. Vilket troligen var bra för jag tror inte jag hade gillat den annars. Hade aldrig köpt men glatt druckit igen om någon bjöd.
 
 
 
 

Kommentera här: