Hellre Hilary Duff på mina bröst än en geting

Stäm mig inte! Det här blogginlägget är en dag sent.

Veckans upptäckt:
 Att jag tycker att Hilary Duff är sexig. Hon är typ den enda kvinnan jag har känt att hon verkligen är attraktiv även om jag sedan innan visste min tjejsmak. 

 Veckans duktiga: Jag har lyckats lyssna ikapp alla sommarprat jag missade i Danmark. Jag har upptäckt att jag förederar att lyssna på kvinnor. Men jag gillar verkligen att lyssna på sommarprat. Det har bara varit några få som jag tyckt ha varit trista.

Veckans  hyss: Någon har gjort sönder mina billiga reservhörlurar så nu är det bara ljud i ena örat. Jag har en misstänkt med kan även vara den andra kissen. Igår försökte kattunge stjäla hörluren när den satt i örat på mig!

Veckans speciella: En kväll/natt när jag skulle gå till sängen så gick alla tre djuren framför mig. Ungefär samtidigt så svängde stora katten till köket, hunden till sovrummet och kattungen fortsatte med den stänga ytterdörren. 

Veckans tröttsamaste: Mini förskylning som jag fått av morfar.

Veckans tinderkille: Inte tinder men jag har börjat skriva med två killar ifrån happypancake som är lika gamla och har samma förnamn! 

Veckans lärdom: Att det tar en timme att redigera/ gå igenom bilder på lejonen som jag fotade i en halvtimme.

Veckans läskiga: Ännu en gång en pervers geting som ville innanför mina kläder. Den satte sig på min baddräkt när jag badade och ville in i urriningen! Men det slutade med att den åkte ner i vattnet men jag räddade den med mina solglasögon. Hoppas getinghonan gav honom fängelse sen när han kom hem! Inte okej beteende. 

Veckans vill göra: Jag vill rösta på två st parti i valet även om jag vet vilket jag kommer välja. Men det hade varit intressant om ALLA fick rösta på två parti.Då måste de som röstar på ett visst parti tänka ett steg längre. 
 
Veckans märkliga: Skickade bilder på mina gardiner till en kille. Så olikt mig.
 

Kommentera här: