Livets mirakel

Rätt nyligen så berättade Mikaela att hennes barn hade tittat på en film där man fick se hur en bebis blev till (ej porr! utan det som händer efter utlösning) och hur den utvecklas i magen.
 
En traumatisk upplevelse och jag tänkte att ni kunde titta också och höra om mina reaktioner. (Filmen verkar inte gå att se i bloggen så ni får klicka er vidare)
 
 
00:13
Spermierna ser ju jätte äckliga ut! Som små maskar/parasiter. Hur kan någon frivilligt vilja ha såda äckliga saker i sig?? ALDRIG mer att jag ska låta en kille komma vare sig i mig eller på mig igen. Från och med nu så får han enbart komma i kondom!
 
1:00 
Fortfarande vidigt med de äckliga små maskarna!
 
1:09 
Jag vill inte någonsin ha sex med en tjej! Det ser ut som sjögräs där inne! Eller kanske mer korall. Jo jag begriper att den delen är långt in i tjejen så man inte når men jag kommer ändå få mardrömmar.
 
2:12
Vad händer med spermier som dör långt inne i sig?
 
2:24
Nu tappade spermien svansen! Ännu ett täcken på att det är en ondskefull parasit.
 
3:17
Ägg och spermieblandingen ser ju jätte läskig och äcklig ut!
 
3:57
Att bli gravid är som att få en tumör! Lika läskigt. Ber om ursökt för denna kommentar!
 
4:48
Helt sjukt att man kan ha en klump med ett hjärta som slår! Det är ingen bebis utan någon konstig varelse som attackerat ens kropp
 
5:36
Den har svans!!
 
6:43
Den är en blanding mellan monster och gris! Jag vill aldrig ha något sådant i mig. Det är ingen bebis! Vi är hjärntvättade!
 
8:33
Nu har den fått snopp!! Det ser ju skitdumt ut när en sak börjar växa ut. Jag är glad över att jag är tjej.
 
8:58
Nu ser varelsen ut som en bebis med stort huvud. Helt klart förklätt monster!
 
10:18
Monstret kan titta i vattnet!! Nu ser den rätt färdig ut. Det måste vara skittråkigt att bo i magen. Trångt och jobbigt. 
 
10:27
klaustrofobi!!
 
11:52
VAD GÖR DU? Du kommer döda henne!!
 
12:03
Inte en chans att en unge hade kunnat komma ut där i verkligen. INTE EN CHANS! Tror fortfarande att vaginal förlossning är en myt och jag börjar tro att även gravideteter är en myt. Storken låter helt klart mer rimligt än det där jag sett på denna video.
 
 
När Mikaela precis blivit gravid så fick jag ett sms om att hon hade en bebis i magen. Nu är det super tydligt att hon ljög. Hon hade en läskig varelse i sig som tillslut blev en bebis. Eller förklätt monster som dock verkar trevlig. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentera här: