Min musiksmak är udda

Veckans upptäckt: Att nästan alla sommarprat tar sin barndom. Jag har varit duktig och lyssnat på alla sommarprat som hittils kommit ut och jag gillart! Vissa är mer intressanta än andra men när de gäller de flesta så tycker jag de pratar för länge. Nästan alla har något som är ointressant och borde klippas bort. Vi får se om jag vill kommentera det närmare någon gång. 
 
 Veckans skönhetsupptäckt: Jag har åtta läppstift i min handväska!! Två blåa, ett orange, ett rosa, ett rött, ett lila, ett annat rött och ett som jag inte minns just nu. Eller så var det bara sju.
 
Veckans läskiga: En jävla geting! Jag var ute med Klara när den ville umgås med mig. Den kröp på mig och studerade kanten på min klänning vid armen. Jag var rädd för att han skulle flyta in i min klänning och sticka mig.
 
Veckans märkliga: Jag har gjort en musikspellista till Danmark och jag har tagit med låten "vi kan gunga" med Jimmy Jansson. Jag gillar ju inte ens den låten men det kändes som en bra Danmarklåt.
 
Veckans lärdom: Att det finns ben och jerry glass som kostar 72 kr!!! för en halvliter. Den var god men inte värd det. 
 
Veckans  hyss: En av katterna har i veckan vält ner en tavla. Som tur var så fanns det vittnen för annars hade kattungen fått skulden och blivit oskyldigt anklagad. 

Veckans tinderkille: Såg en 42 årig rottweiler som heter Nicklas som sökte partner. Jag dejtar inte hundar så jag svepte vänster (nej) på honom.
 
Veckans ogilla: Fick hem en inbjudan till jehovas vittnens sammankomst. Men de har bara sina träffar i sthlm, malmö, sundsvall och finland! Inte för att jag vill bli vittne men det hade varit intressant att lyssna på dem. Det är aldrig något vittne som försökt värva mig.
 
Veckans tröttsamaste: Ett tinderragg som jag aldrig träffat för att det inte känts helt rätt berättade i veckan att han funderade på att flytta för han var less på invandrarna i stan. Jag kanske är överkänslig men jag tycker faktiskt att det lät rasistisk. 
 
Veckans märkliga 2: Jag kan ev. ha lagt in en jullåt i Danmark låtlistan. 
 

Kommentera här: