Vecka 29


Veckans märkliga: Människor som föredrar att ringa framför smsa. Nu talar jag om människor som kan smsa.  Förra veckan fick jag två samtal som var typ en mening långa. Andra samtalet så fick jag först ett sms där personen bad mig ringa. Det som personen ville förmedla var inte mycket längre än "ring mig" smset. 

Veckans läskiga: Fortsätter temat insikter. Denna veckan var det inte en geting utan en nyckelpiga som skrämde mig ! jag kände något STORT på ryggen. Tog bort den och var rädd för att det skulle vara något elakt.  Den hade tur som inte råkade bli ner puttad i poolen. Jag badade givetvis. 

Veckans ogilla: Okastrerade hankatter! De är elaka mot andra katter. Speciellt kastrerade hankatter. Sigge hade blivit påflugen av dumma gråa hankatten när mamma var brevid! Dumma katten hade inte ens flyttat sig när mamma petade på honom.  Jag har honom på bild så borde skicka till polisen och anmäla för misshandel. Den andra dumma hankatten verkar ha lugnat sig. 
 
 
Veckans upptäckt:  Att man numera kan tävla mot varandra i backpacker. När man vunnit 10 gånger så får man öppna en kista. Det var inte värt det! Hoppas nästa kista är bättre. 

Veckans lärdom: Kaffe ger nästan lika bra effekt som alkohol och får en nästan att känna sig berusad.

Veckans duktigt: Igår tvättade jag ALLA mina sminkborstar. Eller ja inte alla men alla jag andvänt. Borstarna till ögonskugga tvättas efter en använding (när alla borstar är använda) men de till ansiktet som bara används till en produkt tvättar jag mer sällan. Till en normal sminking så går det åt runt 6 -7 borstar.

 
Veckans tinderkille: Såg en profiltext där det stod "sveper man vänster (dvs blir dissad) blir man skärmdumpad då?". Den tog en stund för mig att förstå.  Skräm dump. Dvs bli dumpad via en skräm. Fyndig. Ja han blev skärmdumpad. 

Veckans mysigaste: kattunge har börjat sova på kudde (igen) på nätterna. Så hon och klara delar en kudde.
Veckans bästa: Lyckades efter ett glasvin ta en selfie med vinglaset utan att tappa mobilen i poolen!  inte nog med det jag ställde vinglaset (efter uppdruckningen) vid poolen. Glömde av glaset och gick upp utan att välta glaset!
 
 
 

Kommentera här: