Jurassic park

Jag har ett viktigt meddelande till allmänheten!
 
 
Förra veckan så såg jag den nyaste Jurassic park filmen. Dvs Jurassic world- fallen kindom. Med tanke på att jag älskar Jurassic park filmerna så är det nästan en skam att jag inte äger någon av dem på dvs! Så Förra lördagen så beställde jag de fyra första filmerna.
 
Så i veckan så har jag studerat dinosaurier och kommit fram till följande: Film 2 dvs. The Lost World: Jurassic Park är den bästa av Jurassic park filmerna. 
 
Jag tycker alla filmerna är bra MEN här kommer en motivering om varför de andra filmerna inte blev favoriten.
 
 
1. Jurassic Park: Det är för lite dinosaurier i filmnen. Jag läste någonstans att dinotiden bara är 15 min. Helt klart för lite.
 
3. Jurassic park III: För lite terrorsaurus rex i filmen. Den enda gången den är med så blir den dödad! INTE OKEJ. Filmen innehåller tok för mycket Spinosaurus och jag tycker inte den dinon är så jätte intressant.
 
4. Jurassic World: Det är en sjukt spännande film och jag hade gärna tappat minnet så jag hade kunnat få se den en gång till. Sedan gillar jag att den är nutid och att man kan känna hur det hade känts om dinosaurier hade funnits på riktigt. Men den är lite för hemsk för att vara en favorit.Sedan innehåller även den för lite terrorsaurus rex  men jag älskar rex medverkan i filmen. 
 
5. Jurassic world: fallen kindom: En film som jag bara sett en gång kan inte hamna på första platsen. Sedan är den förutsägbar. Troligen den mest feministiska filmen där kvinnor inte bara är mesiga, iallafall så har den fler icke mesiga kvinnor än de andra filmerna. Men jag hade gärna haft fler elaka kvinnor i filmen.  Även denna filmen har för lite  terrorsaurus rex .
 
 
Som ni hör så älskar jag terrorsaurus rex och anser inte att det är en elak dino. Visst den äter människor men samtidigt känns hen ungefär som en stor hund och de är riktigt intressanta att följa i  The Lost World.
 
 
 
 

Glossybox - juni

I veckan så fick jag månadens glossybox.
 
 
Manna kadar hd translucent powder
Ett puder helt enkelt och fungerar helt okej och gör sitt jobb även om jag föredrar löspuder. Rätt opraktiskt förpackning.
 
contour cosmetics lipstick matte liquid lipstick
Förutom i skrivande stund så har jag bara testat det tillsammans med läpppennan. Känns just nu lite torrt och stramt. Men annars är det en fin färg även om det är lite för diskret för min smak. I färgen "ju ju". Jag har inte orkar följa upp hur hållbart läppstiftet är men troligen kan jag äta och dricka lite innan det försvinner.
 
karl lagerfeld + modelco läpppenna i färgen rosewood
Lite mörkare än läppstiftet. Känns bra på läpparna
 
Women's secret gold seduction
Ett litet parfymprov. Inte min doft. Är för mörk och vuxen för min smak.
 
Vichy slow age night cream
Nattkräm som också går att användas som ansiktsmask men jag har bara använt den som en vanlig nattkräm. Känns trevlig på huden och den har en brun färg! Jag hade förväntat mig den vanliga vita krämen så det var extra spännande. Jag har använt den för kort tid för att säga om den är bra eller inte men den känns trevlig.
 
 
Helt okej box
 
parfymprovet var lite trist för jag har en hel låda full med olika parfymprov jag fått samtidigt som det är kul att testa dofter.  Läppennan var väl bra och tacksamt att få men samtidigt trist att det var samma märke som man fick i special sminkboxen. Läppstift är alltid roligt att få. Men favoriten i denna boxen var nattkrämen.
 
 
Som ni ser så är läpppennan lite mörkare men de passade riktigt bra ihop men jag gillar färgen på läppennan mer än läppstiftfärgen.
 
Vi avslutar med en selfie där jag har läppprodukterna på mig.
 
 
Ja! Jag kallar den färgen diskret. Visst har jag sexig solbränne highlighter runt ögonen efter solglasögon?

Lillasyster är alltid i vägen

Det är orimligt varmt i min lägenhet just!
 
 
Tidigt i morse så ville storasyster katt gå ut så hon stod vid mitt öppna fönster och tittade ut när kattunge kom och störde.En gnällig stora syster flyttade på sig när kattunge kom medans den odramatiska kattungen gjorde som vilken lillasyster som helst, hon lade sig ner där stora syster stått.
 
Det uppskattades inte av storasyster som ville vara där själv och titta ut genom fönstret. Stora syster var i andra änden av fönstret. Hon morrade och lät allmänt missnöjd. Sedan satt hon på byrån och gjorde samma läten även där. Men kattungen låg nöjd i fönstret och hade inga planer på att flytta sig. Efter en stund så gav stora syster upp och lämnade rummet. Hade hon kunnat prata så hade hon nog skrikit "jag hatar mitt liv" men nu hördes istället ett missnöjt jamande. Jag begriper inte varför andra sidan av fönstret inte dög för att titta ut genom. Det här kändes som ett typiskt syskonbråk bland två mänsliga barn!
 
 
Det slutade med att jag ropade på kattungen som kom till mig i sängen. Medan storasyster fick tita ut genom fönstret så blev jag uppäten av busig kattunge. Så nu har jag ett rivmärke och minst tre små klomärken på handen bara för att jag ville vara snäll.
 
 
 
 
Att vara i vägen är typiskt för kattungen. Bilderna är ifrån när jag stadade min låda med hårsaker. Med tanke på hur ofta jag använder diadem så har jag orimligt många! Men de flesta diademen inköptes i den perioden då jag hade diadem. Vilket var för ca 10 år sedan!
 
Det här inlägget har varit skitsvårt att skriva! Jag har nämligen anmält mig till en skrivarkurs på distans och skrev innan det här inlägget en seriösare text så jag är inställd på skriva mer genomtänkt än att bara spontanskriva som i vanliga fall. Det är skitjobbigt att vara medveten om varenda ord man skriver!
 
Behöver nollställas!