Avatar och bubbelchoklad

Det bra med veckans är att man kan ta upp det som det inte blivit av att man bloggat om plus saker som inte hade hamnat på ett eget blogginlägg. 
 
 
Veckans upptäckt: Podcasten spöktimmen. Jag har lyssnat på några avsnitt tidigare men inte fasnat men i veckan så fastnade jag så de har avsnitt som är riktigt bra. Gillar världens undergång 1+2, sekter 1, svenska mord och onda barn 3 (tror jag).

Veckans  hyss: Visst var det stora syster katt som försökte rymma förra veckan? Denna veckan så har det varit Klara som varit på rymmen hos mina föräldrar. Första gången kan det ha varit mammas fel men andra gången så var det klara själv som tyckte att hon skulle få gå ut. Klara är liksom smart och puttar på saker som gör att hon inte kan rymma.

 
Veckans vill ha:  Jag träffade schäfervalpar i torsdags. 7 veckors valparna var söta men de var 9 månadersvalparna som lockade. Ville ta med en av dem hem och börja träna något med. Men jag ska inte ha schäfer än på typ 20-30 år.  schäfer låter väl som en vettig pensionärshund?
 
Veckans sociala: När vi ändå pratar om valpar. I torsdags så badade jag och Michaela. Sedan åkte vi och tittade på valpen som hennes föräldrar ska ha. Kommer förhoppningsvis ett inlägg om det.

Veckans framsteg: Kattungen fortsätter vara busig men hon är inte alltid livsfarlig. Nu har det hänt vid två tillfällen att hon attackerar mig men då har hon varit försiktig. Mamma frågade mig häromdagen om katten rivit mig på ryggen. Ja svarade jag men att hon iallafall var försiktig. Visst det gör ont ändå men hon försöker iallafall inte tortera mig.
 
Veckans kreativa: Denna veckan har jag inte målat. Men jag ska på maskerad om några veckor med temat film. Så igår provsminkade jag mig som avatar. Det var riktigt roligt. Hoppas det blir mode med färgade fondation. Vill att det ska vara sociallt accepterat att vara blå i ansiktet:. Ej slutgiltig. Samt att strecken på kinderna måste gå längre ut.
 
 
Veckans kreativa 2:  Än fd älskare hörde av sig i veckan. Det var minst 2 år sedan vi sågs senast och han hör av sig regelnbundet. Jag har beslutat mig för att aldrig ligga med honom för att jag tycker han är egoistisk och tjatig. Så jag svarade på hans sms så här: "Jag och min vagina har tyvärr beslutat oss för att avsluta sammarbetet. Vi vill tacka dig för en trevlig tid och önskar dig lycka till!"
 
Veckans tinderkille: Jag har gått in på tinder enbart för denna listans skull i veckan. Det har inte varit något anmärkningsvärt förutom att ännu en kille addade mig på snap. Något som är märkligt är att tinderkillar som addar mig på snap frågar efter en stund om bild. De borde veta hur jag ser ut eftersom de sett mig på tinder. Eller så addar de så många så de inte riktigt vet vem som är vem? Den killen var 38 år men ansåg sig själv se ut som 30 (han var nog rädd för att jag skulle tycka att 38 var för gammalt). Men hur ser en 30 åring ut?
 
Veckans fråga: Varför fick Bayan lämna biggest loser? Jag orkade bara se tisdagens program.

Veckans ätbara: Min duktiga styvfar gjorde en räkmacka till mig. Jag har varit sugen på det sedan jag var i Göteborg. Jag behövde bara tjata på honom tre gånger på en vecka innan jag slutgiltigen fick det.

Veckans skönhetsupptäckt: Tillbaka som mig som avatar. Det är sjukt varmt att ha så mycket smik. Men den blåa skuggan jag har i hela ansiktet verkar sitta riktigt bra. Den var inte så lätt att tvätta bort. Make up store eyedust. Jag fick den i en glossybox för en evighet sedan men har aldrig testat den tidigare.I färgen Brilliance.
 
Veckans lärdom: Att det var 495 år (eller något) sedan Gustav vasa blev kung.
 
Veckans ogilla: Bubbelchokladen ifrån marabou. Den har blivit bättre sedan den var ny men jag tycket fortfarande att chokladen runt bubblorna är för tjock. Jag vill ha bara bubblor.
 
 
 
 
 
1 anniz:

skriven

Bayan fick lämna då hon cyklade lägst antal mil.
Det var 24 timmars cykeltävlingen. De andra cyklade något på 23+ mil (Paulina 32+ mil) medan Bayan gick, somnade och missade ställa väckarklocka och fick allt som allt ihop runt 11 mil.

Svar: Tack :) Misstänkte att det berodde på cykeltävlingen.
Sabina

Kommentera här: