Fluga, zombie och fittmålning

Veckans upptäckt:  'Låten whataya want from me" med Adam Lambert.  Jag har hört den på radio och liknande men det är först i veckan som jag har lyssnat på den låten med flit.

Veckans tinderkille: Jag hittade en kille med en bild där han ser ut som en zombie. Inte en hemma sminkning utan en avancerad zombiesminkning. Det roliga är att  Jag har skivit i min tinderprofil att jag ogillar ost, älgloppor och zombies.  Men jag var ändå tvungen att svepa höger och skrev att han såg läskig ut. 

Veckans kreativa: Jag har målat en fitttavla. Dvs en målning på det kvinnliga könsorganet. Jag har tidigare anset mig vara heterosexuell pågrund av nomer och tror att jag hade kunnat bli kär i rätt kvinna men just nu känner jag mig så trött på fittor. Men det var ett spännande projekt att måla.
 
Veckans klantigaste. Efter att jag hade målat så skulle jag gå och tvätta penslarna och lyckades måla mörkblå/lila färg på min vita hallväg!!! Jag är ju värre än ett barn. Men tack och lov så målar jag med akrylfärg som är lätt att tvätta bort.
 

Veckans läskiga: Nu ska vi prata min mina fönster. Är handtaget neråt så är fönstret stängt. Är handtaget uppåt så går det öppna där uppe (så har jag alltid) och är hantaget rakt ut så går det öppna hela fönstret. Så igårkväll så hade jag fönstret på läte uppåt och jag stängde troligen fönstret slarvigt för i morse när jag kom ut i vardagsrummet så ser jag fönstret i läge mitten och öppet några cm! Djuren hade kunnat ramla ner ifrån tredje våning. Det är även sämsta fönstret att ramla ner ifrån då det är källaringång. Dvs asvalt och grävt för att komma under jorden. 

Veckans  hyss: Jag tror inte djuren gjort något speciellt. Men tillbaka till fönstret. När jag upptäckte att fönstret  var öppet så var både Klara och kattungen i fönstret. Ni skulle ha sett kattungens min. Ni vet när man ska låtsas vara oskyldig och som vanligt men misslyckats? Så såg kattungen ut. Hon såg jätte rolig ut och jag har aldrig sett henne sådan.

Veckans husdjur: Årets första fluga i lägenheten! Kattunge roade sig med att leka med den. Det slutade med att kattunge ramlade ner ifrån fönstret.  Men min fluga är borta! Om den blev uppäten eller flög ut är ännu okänt. Polisen var inte alls pepp på att leta efter min fluga.
 
 
 
Veckans tröttsamaste: MÄN. Eller tonårspojkar. Varje år så är det ett studentflak med sextistiska texter. Är det inga vuxna som godkänner flaken innan de släpper ut studenterna? 

Veckans påbörjade projekt: Förra veckan så taggade Jenny mig på facebook om en bok ifrån Stefan Ekberg. Lär känna dig själv. Boken innehåller 756 frågor som jag ska besvara. Det är riktigt bra och intressanta frågor som ger en ett annat perspektiv på sig själv. Vi får se om jag lär mig något om mig själv. Det finns inget facit i boken utan bara fågor som gör att man själv kommer fram till facit. 
 
Veckans syselsättning: I veckan har jag studerat moln medans jag badat. Mörka moln ser mycket elakare ut än vita moln! De flyger längre ner och fortare. De sprider garanterat ondska. 
 
Veckans speciella: Idag passade jag på att bada en stund innan regnet och ev åskskur kom.  När jag började bada så var det nästan molnfritt men med tiden kom det fler och fler moln. När jag tillslut steg upp så började det regna bara någon minut efter jag gått upp!
 
 
 

Kommentera här: