Glossybox - juni

I veckan så fick jag månadens glossybox.
 
 
Manna kadar hd translucent powder
Ett puder helt enkelt och fungerar helt okej och gör sitt jobb även om jag föredrar löspuder. Rätt opraktiskt förpackning.
 
contour cosmetics lipstick matte liquid lipstick
Förutom i skrivande stund så har jag bara testat det tillsammans med läpppennan. Känns just nu lite torrt och stramt. Men annars är det en fin färg även om det är lite för diskret för min smak. I färgen "ju ju". Jag har inte orkar följa upp hur hållbart läppstiftet är men troligen kan jag äta och dricka lite innan det försvinner.
 
karl lagerfeld + modelco läpppenna i färgen rosewood
Lite mörkare än läppstiftet. Känns bra på läpparna
 
Women's secret gold seduction
Ett litet parfymprov. Inte min doft. Är för mörk och vuxen för min smak.
 
Vichy slow age night cream
Nattkräm som också går att användas som ansiktsmask men jag har bara använt den som en vanlig nattkräm. Känns trevlig på huden och den har en brun färg! Jag hade förväntat mig den vanliga vita krämen så det var extra spännande. Jag har använt den för kort tid för att säga om den är bra eller inte men den känns trevlig.
 
 
Helt okej box
 
parfymprovet var lite trist för jag har en hel låda full med olika parfymprov jag fått samtidigt som det är kul att testa dofter.  Läppennan var väl bra och tacksamt att få men samtidigt trist att det var samma märke som man fick i special sminkboxen. Läppstift är alltid roligt att få. Men favoriten i denna boxen var nattkrämen.
 
 
Som ni ser så är läpppennan lite mörkare men de passade riktigt bra ihop men jag gillar färgen på läppennan mer än läppstiftfärgen.
 
Vi avslutar med en selfie där jag har läppprodukterna på mig.
 
 
Ja! Jag kallar den färgen diskret. Visst har jag sexig solbränne highlighter runt ögonen efter solglasögon?

Kommentera här: