Leksaker både till djuren och deras ägare

Förutom Göteborg och midsommar så motionerade jag plånboken förra veckan. De djurintresserade får läsa början av inlägget och de skönhetsintresserade för lästa slutet av inlägget.
 
Ja! Ni måste välja och får inte läsa båda.
 
 
På bilden ser ni två leksaker jag köpt till kattungen. En rosa fluff som hon älskade och sedan laser leksak som hon älskade ännu mer. 
 
Första kvällen vi lekte så var hon helt slut efteråt. Hon flåsade! Andra kvällen när vi lekte så hoppade Klara helt plötsligt ner ifrån soffan. Jag trodde det var kattungen hon ville leka med men så var det inte. Hon ville också leka med lasern. Jag har hört om hundar som gillar laser men jag hade faktiskt inte en tanke på att Klara också skulle älska den.
 
Så både hund och kattunge har jagat laser i veckan. Jag trodde att Klara skulle ledsna på den efter ett tag men hon verkar bara bli mer och mer taggad. Häromdagen så ramlade hon nästan ner ifrån soffan när hon skulle hoppa ner till golvet och leka. Kattungen är desutom ett geni. Hon har lärt sig att det är pennan som är lasern. Det spelar ingen roll om kattunge är i ett annat rum eller inte för att så fort jag lyfter på pennan så börjar hon leta efter laserstrålen.  I skrivande stund så ligger pennan på golvet eftersom kattunge troligen ville sätta på lasern själv.
 
 
 
NU TILL SKÖNHET!
 
 
På kicks i Göteborg så hade de 50% rabatt på Urban Decay - Kristen Leanne smink. Så jag köpte med mig ett läppstift ( cloud 9) som i skrivande stund fortfarande finns på kicks hemsida och en highlighterpalett (beauty beam) som i skrivande stund finns på https://www.lookfantastic.se. 
 
Jag vet inte hur länge de finns att köpa. Men läppstifet är verkligen jätte fin och highlightern också. Jag föredrar egentligen kallare färger och denna är varm men jag är ändå super nöjd. Ena färgen är en aning mörk men de andra två är perfekta i mitt liv.
 
ÄLSKAR och det gjorde tydligen kattungen också.
 
 
 
Vi avslutar med en bild där jag har läppstiftet på mig
 
 
 
 

Kommentera här: