Lillasyster är alltid i vägen

Det är orimligt varmt i min lägenhet just!
 
 
Tidigt i morse så ville storasyster katt gå ut så hon stod vid mitt öppna fönster och tittade ut när kattunge kom och störde.En gnällig stora syster flyttade på sig när kattunge kom medans den odramatiska kattungen gjorde som vilken lillasyster som helst, hon lade sig ner där stora syster stått.
 
Det uppskattades inte av storasyster som ville vara där själv och titta ut genom fönstret. Stora syster var i andra änden av fönstret. Hon morrade och lät allmänt missnöjd. Sedan satt hon på byrån och gjorde samma läten även där. Men kattungen låg nöjd i fönstret och hade inga planer på att flytta sig. Efter en stund så gav stora syster upp och lämnade rummet. Hade hon kunnat prata så hade hon nog skrikit "jag hatar mitt liv" men nu hördes istället ett missnöjt jamande. Jag begriper inte varför andra sidan av fönstret inte dög för att titta ut genom. Det här kändes som ett typiskt syskonbråk bland två mänsliga barn!
 
 
Det slutade med att jag ropade på kattungen som kom till mig i sängen. Medan storasyster fick tita ut genom fönstret så blev jag uppäten av busig kattunge. Så nu har jag ett rivmärke och minst tre små klomärken på handen bara för att jag ville vara snäll.
 
 
 
 
Att vara i vägen är typiskt för kattungen. Bilderna är ifrån när jag stadade min låda med hårsaker. Med tanke på hur ofta jag använder diadem så har jag orimligt många! Men de flesta diademen inköptes i den perioden då jag hade diadem. Vilket var för ca 10 år sedan!
 
Det här inlägget har varit skitsvårt att skriva! Jag har nämligen anmält mig till en skrivarkurs på distans och skrev innan det här inlägget en seriösare text så jag är inställd på skriva mer genomtänkt än att bara spontanskriva som i vanliga fall. Det är skitjobbigt att vara medveten om varenda ord man skriver!
 
Behöver nollställas! 
 
 

Kommentera här: